Budapest 2019. szept. 27. (19:30)
Jegyvásárlás

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Király Martina


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Király Martina

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Quartetben kezdte, majd a 13 tagú Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta. Szerzőként és előadóként dolgozott a Hobo Blues Band-del, Zoohackerrel és Palya Beával. Első lemeze 2011-ben jelent meg Ready for you címmel, amelyről a Ballonkabát c. dal második helyezést ért el a Jazzy Rádió 2011-es dalversenyén és elnyerte a Magyar Jazz Szövetség különdíját. Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2012-ben az év könnyűzenei szerzőjének járó Orszáczky Jackie-díjjal ismerte el. 2018-ban megjelent The Female Role c. új albuma hűen tükrözi Martina énekesi és zeneszerzői sokoldalúságát, hiszen a zenei anyag a jazztől a pop-funk-on és a progresszív metálon át a világzenéig számos stílust felvonultat. A vadonatúj saját dalok mellett helyet kapott az albumon egy-egy Neville Brothers, Jimi Hendrix és Bill Frisell feldolgozás, valamint újragondolt formában néhány korábbi saját szerzemény is. A bonus track-ként felkerült Dream On c. dalt a kétszeres Grammy-díjas amerikai producer, Paul Brown keverte újra. Az album elkészítésében egyebek mellett a hazai zenei élet olyan kiválóságai működtek közre, mint Lamm Dávid, Éliás Gyula, Gyenge Lajos, Fehér Géza és Mogyoró Kornél. Király Martina élő koncertjeinek repertoárját alapvetően saját soul-blues szerzeményei alkotják, folk-és rap ihletésű kompozíciók valamint a könnyűzene gyöngyszemeiből készített feldolgozások társaságában. A jazz gyökerekre visszautaló, improvizatív hangszeres játékkal fűszerezett előadás igazi jazzklub hangulatot varázsol minden színpadra.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek