Budapest 2019. okt. 17. (19:30)
Jegyvásárlás

I Pensieri / CAFe 2019


I Pensieri / CAFe 2019

I Pensieri

A Modern Musici Aquincum koncertje
 1. Eötvös Péter: Natasha
 2. Oláh Patrik Gergely: Meine Qual
 3. Eötvös Péter: Die lange Reise
 4. Federico Santori: Ciclo stellare – magyarországi bemutató
 5. Luciano Di Giandomenico: La donna vestita di sole – magyarországi bemutató
 6. Eötvös Péter: Joyce
 7. Luciano Di Giandomenico: La cathédrale blessée – ősbemutató
 8. Rossella Spinosa: Not Far – ősbemutató
 9. Rota: Trio
 10. Ken Steen: “Eye” Mask
 11. Frank Zappa – Marino Baratello: Peaches en Regalia

A Modern Musici Aquincum egy frissen alakult együttes, melynek alapítását a Liszt Ferenc Zeneakadémián egykoron ösztöndíjasként tanuló olasz csellóművész és producer, Pierluigi Ruggiero vetette fel. Az olasz és magyar zenészekből álló formáció a kortárs zene megszólaltatását prioritásként kezelő programokkal áll a közönség elé, és szoros együttműködésben dolgozik napjaink vezető zeneszerzőivel éppúgy, mint a fiatalabb generáció legígéretesebb képviselőivel.
A hazai kortárs zenei életben meghatározó szerepet játszó magyar muzsikusok mellett a CAFe Budapest közönsége vezető olasz zeneakadémiákon végzett énekesekkel és hangszeres művészekkel találkozhat, illetve olyan zeneszerzők műveivel ismerkedhet meg, akik az olasz zenei életben már komoly szakmai hírnévre tettek szert.

Közreműködik:Patrizia Cigna – ének, Bánfalvi Zoltán, Hévízi Virág – hegedű, Friderikusz Péter, Pierluigi Ruggiero – cselló, Luca Giuliani, Szűcs Péter – klarinét, Daniele Boidi, Luciano Di Giandomenico – zongoraMűvészeti vezető:Pierluigi Ruggiero

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 5 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek