Székesfehérvár 2017. Dec. 08. (19:00)

IKON live ☛ The Royal Freak Out, The Rebels, Faded Life, Basemen


IKON live ☛ The Royal Freak Out, The Rebels, Faded Life, Basemen
Fehérvári rock-metál a sűrűjéből. The Royal Freak Out, The Rebels, Faded Life és Basemen az IKONban! Lesz hangerő, szexi riffek, lehengerlő groove-ok és fülbemászó gitárszólók, ne hagyjátok ki!

The Royal Freak Out:

A fehérvári kötődésű The Royal Freak Out “egypontnulla” 2012-ben állt össze Londonban, ahol elkészítették első kislemezüket, a Failure is an Option-t. A srácok hazaköltözve belevetették magukat a hazai rockéletbe, 2015-ben készült el Full Cirlce című EP-jük, amivel végképp lefektették a zenei irányt; energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, ami élőben is letarol mindent. Már dolgoznak a nagylemezük anyagán, amiről néhány igazán erős dalt az IKON-ban is megmutatnak majd.
Hallgass bele ☛ https://theroyalfreakout.bandcamp.com/

Fb: https://www.facebook.com/theroyalfreakouts/


The Rebels:
A zenekar 2009-ben alakult Székesfehérváron Nagy Gergely (ének), Gelencsér István (gitár), Hufnágel Gábor (gitár), Velecz László (basszusgitár) és Simon István (dob) egymásra találásából. A csapat jelenleg a második EP-jén dolgozik, Drótos Gábor (Gutted, Leander Kills) közreműködésével. Töretlenül törnek előre a koncert-szcénában is, tavaly már csináltak is egy hatalmas közös bulit a The Royal Freak Outtal, azóta pedig egyre sűrűbben találkozhattok velük az ország számos színpadán, ezúttal az Ikon Klubban, Székesfehéráváron.
Fb: https://www.facebook.com/rebelshungary/

Faded Life:
A szintén fehérvári banda gyökerei még korábbra, 2006-ra nyúlnak vissza. Több demó albumot követően első nagylemezüket 2017 februárjában jelentették meg az Én játszmám címmel, amiről két számhoz is, az Ezek vagyunk és a Film című tételekhez klipet is készítettek. Zenéjüket színtiszta rock-metál, elgondolkodtató szövegekkel és dallamos gitárszólókkal. Csekkoljátok élőben!
Fb: https://www.facebook.com/FadedLifeOfficial/

 Basemen:
A négyes közül a Basemen a legfrissebb fehérvári banda, 2015-ben alapította Megyeri István (dob) és Peske Ákos (szólógitár) egy véletlen találkozásuknak köszönhetően. Az
azóta eltelt idő rendkívül eseménydúsra sikeredett, a két alapító tagon kívül mindenki kicserélődött. A banda tagjai még Petneházi Dorina (ének), Poscher Patrik (basszusgitár), Blazsúr Dávid (ritmusgitár). Kezdetben feldolgozásokat játszottak, elsősorban a magunk szórakoztatására. Stílusuk a klasszikus, dallamos rockzene, de azért szeretik a keményebb húrtépéseket is. Terveik között szerepel egy lemez elkészítése, jelenleg ezen dolgoznak.
Fb: https://www.facebook.com/Basemen-Zenekar-1721154054774248/

☛ kapu: 19:00
☛ kezdés: 20:00
☛ behopp: 500 Ft

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek