Mórahalom 2021. ápr. 15. (19:30)
Jegyvásárlás

Illényi Katica & Sárik Péter Trió - Nyár, Tangó, Szerelem koncert


Illényi Katica & Sárik Péter Trió  - Nyár, Tangó, Szerelem koncert

NYÁR, TANGÓ, SZERELEM - KÜLÖNLEGES ZENEI MŰSORRAL LÉP A KÖZÖNSÉG ELÉ ILLÉNYI KATICA, LISZT- ÉS ARTISJUS DÍJAS ELŐADÓMŰVÉSZ, MAGYARORSZÁG ÉRDEMES MŰVÉSZE, A MAGYAR MŰVÉSZETI AKADÉMIA KÖZTESTÜLETI TAGJA.

A VÁLTOZATOS PROGRAM BUDAPESTI PREMIERE A VAJDAHUNYADVÁR SZÍNPADÁN KERÜL BEMUTATÁSRA. HELYET KAPNAK BENNE FRANCIA DALLAMOK ÉS ARGENTIN TANGÓK, HAZAI- ÉS VILÁGSLÁGEREK EGYARÁNT. NEM MARADHAT KI A KOMOLYZENE ÉS A SWING SEM A NYÁRESTI ELŐADÁSBÓL.

ILLÉNYI KATICA EZEN A KONCERTEN IS BEMUTATJA A THEREMIN NEVŰ HANGSZERT, AMELYET NEM KELL MEGÉRINTENI A MEGSZÓLALTATÁSÁHOZ.

Jegyárak és információk

www.kolocentar.morahalom.hu : 3 500 Ft Jegyvásárlás
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek