Budapest 2019. okt. 18. (19:00)
Jegyvásárlás

Imagine - In memoriam John Lennon


Imagine - In memoriam John Lennon

Egy lelkes Beatles-rajongó tanár szeretne emléket állítani a legendás zenésznek – közelgő születésnapja és meggyilkolásának napja alkalmából. Színpadon a mezőcsáti Nyilas Misi és társai; közreműködik a debreceni Sütő Band.

A Mezőcsáti Színtársulat
és a Debreceni Független Színház előadása

Imagine
In memoriam John Lennon (1940-1980)

Egy lelkes Beatles-rajongó tanár szeretne emléket állítani a legendás zenésznek – közelgő születésnapja és meggyilkolásának napja alkalmából. Magyarra fordítja a világhírű zenekar dalait, tanítványaival és nyugdíjas kollégáival zenekart és társulatot szervez, ám a főpróbán nagy meglepetésben lesz részük…
Színpadon a mezőcsáti Nyilas Misi és társai; közreműködik a debreceni Sütő Band.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 800 Ft
II. Árkategória : 3 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek