Budapest 2019. dec. 11. (20:00)
Jegyvásárlás

j(A)zz! : Salesny - Schabata - Preuschl - Joos


j(A)zz! : Salesny - Schabata - Preuschl - Joos
Közreműködik:
  • Clemens Salesny - altszaxofon, basszusklarinét
  • Woody Schabata - vibrafon
  • Raphael Preuschl - basszusgitár, basszus ukulele
  • Herbert Joos - kornett

Létezik jó néhány olyan zenekari projekt, amelyik egyszerűen „kilóg a sorból”, amelyiknek zenei orientációja jócskán eltér a megszokottól – s pontosan ez a megállapítás érvényes az osztrák-német Salesny / Schabata / Preuschl / Joos kvartett esetében is. Magasszintű művészeti formává csiszolt, tökéletes magabiztossággal előadott zenéjük minden állítólagos határon átível, legyenek azok akár nemzedékek, vagy zenei sítlusok közöttiek. Sokéves együtt-zenélésük során alakították ki a rájuk oly jellemző játékos, gazdagon diszített, a műfaj szokásos ismérvein messze túlnyúló jellegzetes hangzásukat, mely modern szemléletmódjuk dacára sem zárkózik el attól, hogy időnként tiszteletteljesen visszanyúljon a játék hagyományos formáihoz is.

A két évvel ezelőtt a JazzWerkstatt Records kiadónál megjelent Jekyll & Hyde című albumával tízéves fennállását ünneplő kvartettben Clemens Salesny és Raphael Preuschl a fiatalabb osztrák jazz színtér legkeresettebb zenészei közé számítanak, csakúgy, mint az idősebbek esetében Woody Schabata, a legendás Vienna Arta Orchestra egyik társ-alapítója, vagy a szintén egykori VAO tag, a német Herbert Joos, akinek Ausztriával való kapcsolata igencsak régre nyúlik vissza, hiszen olyanokkal játszott együtt, mint Hans Koller, vagy Harry Pepl.

clemenssalesny.wordpress.com 

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 3 600 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hókirálynő ismét birtokba veszi a Müpa külterét

Hókirálynő ismét birtokba veszi a Müpa külterét

Lassan már hagyománnyá válik, hogy a tél közeledtével a Müpa is ünnepi készülődésbe kezd. Idén november 30-án nyitja meg kapuit a Müpa...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Fatális gikszer: elszállt a keverőpult az Omega arénás nagykoncertjén

Mi először úgy tudtuk, 15 percre állt le a koncert rögtön az első számnál, a Blikk cikkéből azonban kiderült, hogy az a 15 25 volt... De ki számolja... Mondjuk, a zenészek, akik minden egyes kínban töltött percet többszörös hosszúsággal éltek át.

A KORN 6 év után visszatér Budapestre

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj aréna show-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz. Budapestre 2020. június 9-én érkeznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek