Sopron 2020. nov. 06. (19:00)
Jegyvásárlás

Jazz&Bor - Rendszerváltás


Jazz&Bor - Rendszerváltás
Retro & szving a Jazz & Bor következő estéjén

„Induljon a banzáj!” Vagyis folytatódjon: hiszen a népszerű Jazz & Bor sorozat októberben már újraindult a Liszt Központban. A következő koncerten nosztalgiázhatnak a fiatalok és a nemrégiben múlt fiatalok: a rendszerváltás magyar slágerei csendülnek fel ezen az estén szvingre hangolva. A Bye, Bye, Szása! a Trabant, a Létezem vagy éppen a 8 óra munka… ezek mind abban a sokat ígérő esztendőben születtek.

A Jazz & Bor színpadán november 6-án pénteken 19:00 órakor a Local Vintage Company áll a közönség elé – előadóként és zeneszerzőként, hiszen a Pro Kultúra felkérésére ők maguk hangszerelték a humoros és izgalmas átiratokat is. Igazi zenei csemege lesz tehát ez az este – egy duplacsavaros időutazással.

Vendégek is érkeznek persze a koncertre. Jelen lesz a népszerű soproni karikaturista Szénási Ferenc is, aki elhozza a híres zenészekről készült rajzait is.

Azt est borát a Gangl Borászat kínálja majd.

A helyszín a Liszt Központ Liszt terme lesz, ahol a pincéhez képest jóval szellősebben és biztonságosabban tudnak jelen lenni az érdeklődők. Jegyek 2.5oo.- Ft-os áron a helyszínen, illetve elővételben is válthatók. „Induljon a banzáj!”

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek