Budapest 2019. aug. 24. (20:00)
Jegyvásárlás

JUNK BIG BAND feat. Koszi Janka - Kobuci kert


JUNK BIG BAND feat. Koszi Janka - Kobuci kert

A Junk egy 10 fős funky-jazz-soul zenekar, akik sokéves működésük során eleinte leginkább feldolgozás dalokkal
építették közönségüket. A jazzfunk vonalon alkotó zenekar egy ideje a saját szerzemények felé fordult és 2018 tavaszán adta ki az első, 6 dalt tartalmazó EP-jét.
Koncerteken a Junk saját szerzeményeik mellett az őket leginkább inspiráló előadókat dolgozza át. Legyen szó funk, hiphop vagy latin ritmusokról, 70-es évekről, vagy még fel nem fedezett dalokról. A Junk koncerteken egy változatos képet kapunk róluk és az őket érő hatásokról, ugyanez a sokszínűség érződik saját dalaikon, melyek
egyesével is külön világokat, életérzéseket alkotnak.
A 10 fős zenekar egyik különlegessége és legsikeresebb projektje a lassan 4 éve működő Junk Big Band formáció. A 20 főt számláló big band felállással a fiúk hihetetlen energiaszintre emelik az amúgy is mozgásra késztető ritmusokat. A big band a nyári időszakban áll össze és ad koncerteket, melyekre olyan zenészek fogadták el a
csapat meghívását mint Harcsa Veronika, Tátrai Tibor, Barabás Lőrinc, Tóth Vera, Kozma Orsi, Nagy Ádám, Kohánszky Roy, 2018-ban pedig Koszi Janka volt az állandó vendégük minden koncerten.

Jegyárak és információk

Elővételben : 1 500 Ft
Helyszínen : 2 000 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek