Mórahalom 2021. máj. 06. (19:30)

Kamarás Iván - "Egy Fess Pesti Este" koncert


Kamarás Iván -

KAMARÁS IVÁN KOROSZTÁLYÁNAK EGYIK LEGISMERTEBB ÉS LEGNÉPSZERŰBB SZÍNÉSZE. HITELES MŰVÉSZ, AKINEK KIVÁLÓ SZAKMAI KVALITÁSA ORSZÁGOS ISMERTSÉGGEL PÁROSUL.

AZ EGY FESS PESTI ESTE NEM EGY HAGYOMÁNYOS SZÍNÉSZ EST. A ‘20-60-AS ÉVEK LÜKTETŐ, MAGYAR (NEM CSAK FILM)ZENÉI A MAGYAR FIMGYÁRTÁS ARANYKORÁT IDÉZIK, A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG KINCSEIVEL,  OLYAN KÖZÖNSÉGKEDVECEKKEL, MINT A MESEAUTÓ, A KICSIT SZOMORKÁS A HANGULATOM,  A VILLA NEGRA, A FOGJ EGY SÉTAPÁLCÁT, MINDIG AZ A PERC ÉS ÍGY TOVÁBB.

A DALOK A MÚLTBA REPÍTENEK UGYAN, DE AZ EGY FESS BAND KIVÁLÓ ZENÉSZEI LEPOROLJÁK AZOKAT, GYPSY-SWING ÉS DIXIELAND LÜKTETÉST ADVA, DE  EREDETI SZÉPSÉGÜKET MEGŐRIZVE.  KAMARÁS IVÁN PEDIG A DALOK KÖZÖTT SOK-SOK KULISSZATTITKOT ÁRUL EL A KOR LEGNAGYOBBJAIRÓL. OLYAN TITKOKAT, AMELYEKET EGYETLEN ÉLETRAJZI KÖNYVBEN SEM OLVASHATTUNK, A SZÍNÉSZÖLTÖZŐK ÉS MŰVÉSZBÜFÉK FÉLTETT KINCSEIT. MINDEZT SOK HUMORRAL, A MINŐSÉGI SZÓRAKOZTATÁS JEGYÉBEN, AZ EST(E) JELMONDATA: NEVETÉS, KÖNNY, SÓHAJ ÉS EGYEBEK…

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.

Visszatér Budapestre az izlandi üstökös – a Barba Negrában ad koncertet a KALEO

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek