Budapest 2021. Dec. 23. (20:00)

Klasszikus Karácsony 2021 - Óbudai Danubia Zenekar


Klasszikus Karácsony 2021 - Óbudai Danubia Zenekar

A Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar lemezbemutató koncertje népszerű ünnepi klasszikusokkal, és a legszebb magyar karácsonyi énekekkel.

 

Műsor:Handel: Messiás – Hallelujah

Mozart: Così fan tutte – Nyitány

Hark! The Herald Angels Sing

Stille Nacht

Csajkovszkij: Diótörő - részletek

Frozen – Legyen hó!

Reszkessetek, betörők! – Somewhere in my memory

Schubert: Ave Maria


Vigyázzunk egymásra – Maszkviselés és védettségi igazolvány a koncerten
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy jegyvásárlóink előzetes visszajelzéseivel összhangban, továbbá az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban, valamint védettséget igazolva lehet.
A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni. Étel- vagy italfogyasztás idejére az erre kijelölt helyeken a maszkok levehetők.
A védettséget a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal, vagy védőoltást igazoló EESZT applikációval kell igazolni. A védettségi igazolványt rendezvényekre való belépéshez negatív PCR-teszttel nem lehet kiváltani. A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt az eseményen.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. Felhívjuk továbbá tisztelt vásárlóink szíves figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására esetlegesen bevezetésre kerülő hatósági intézkedésekben, kihirdetett kormányrendeletekben és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező korlátozó vagy tiltó rendelkezések nem minősülnek előre nem látható oknak, ennélfogva a megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek