Budapest 2015. okt. 20. (19:00)

Quimby - Teátrum /filmfelvétel/


Quimby - Teátrum /filmfelvétel/
Quimby - Teátrum turné (Erzsébetligeti Színház)

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ami az idei Quimby Teátrum-turnét övezi, a zenekar az Erkel Színház mellett még 2 extra budapesti előadással szeretné meglepni rajongóit, amit meg is örökítenek az utókornak.

Ennek helyszíne itt nálunk, az Erzsébetligeti Színházban lesz. 

A filmfelvétellel egybekötött különleges koncertekre, a leggyorsabbak, mostkedvezményesen 2500 Ft-ért juthatnak el

Két alkalom, de egyszeri megismételhetetlen lehetőség!

Jegyek korlátozott számban válthatók az Erzsébetligeti Színház jegypénztárában.

Gyertek inkább mihozzánk! A Quimby Teátrum is ezt teszi!

Találkozzunk az Erzsébetligeti Színházban! 

A teátrum előadás tulajdonképpen a zenekarnak egy dramaturgiai szálra felfűzött, színházi elemekkel tarkított nagyon speciális koncertje.

Alapvetően a színház, mint közeg inspirálta ezt a műsort, rengeteg olyan dal hangzik el, amik csak ilyen intim környezetben működnek igazán jól de nem maradnak el a robbanásszerű szürreális kakofónikus zúzások sem.

A súlyos számok még drámaibbak, a finomságok még éteribbé válnak.

A műsor füzérszerűen összerakott érzelmi hullámvasút, melyet néha egy-egy groteszk, olykor provokatív jelenet szakít meg, melynek szereplői szintén a zenekar tagjai közül kerülnek ki általában Livius és Dódi főszereplésével.

A Quimby Teátrum során a közönség részéről is komfortosabb és ezáltal fókuszáltabb a figyelem, hiszen egy színházban vagyunk. 

Az extrém műsort különböző szcenikai és vizuális elemekkel tarkítja a csapat így a Quimby Teátrum katartikus és egyben meghitt is. 

www.quimby.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Vigyázz magadra, fiam! – Mi jut erről az eszedbe?

Vigyázz magadra, fiam! – Mi jut erről az eszedbe?

Könyv jelent meg a Bojtorján együttes történetéről. A hetvenes-nyolcvanas években rendkívül népszerű country stílus egyik legjobb zenekarának...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Csillag születik eddig 26 jelölést kapott, Rami Maleknak ez az első

Persze, nem a Csillag születik mostani, hanem az eddigi összes változata számít, Bradley Cooper és Lady Gaga idei jelölése révén pedig harmadjára fordul elő, hogy mindkét főszereplőt jelölték. 1937-ben Frederic March és Janet Gaynor, 1954-ben James Mason és Judy Garland volt esélyes a díjra a történet korábbi változataiban...

14: ennyi fellépővel gazdagodott a Balaton Sound kínálata

Pontosan 14 új fellépővel gazdagodott az idén július 3. és július 8. között Zamárdit teljes egészében elfoglaló Balaton Sound fesztivál, köztük a többszörös visszatérő The Chainsmokers, Jess Glyne, vagy a full koncertes változatban érkező Rudimental.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek