Budapest 2015. okt. 20. (19:00)

Quimby - Teátrum /filmfelvétel/


Quimby - Teátrum /filmfelvétel/
Quimby - Teátrum turné (Erzsébetligeti Színház)

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ami az idei Quimby Teátrum-turnét övezi, a zenekar az Erkel Színház mellett még 2 extra budapesti előadással szeretné meglepni rajongóit, amit meg is örökítenek az utókornak.

Ennek helyszíne itt nálunk, az Erzsébetligeti Színházban lesz. 

A filmfelvétellel egybekötött különleges koncertekre, a leggyorsabbak, mostkedvezményesen 2500 Ft-ért juthatnak el

Két alkalom, de egyszeri megismételhetetlen lehetőség!

Jegyek korlátozott számban válthatók az Erzsébetligeti Színház jegypénztárában.

Gyertek inkább mihozzánk! A Quimby Teátrum is ezt teszi!

Találkozzunk az Erzsébetligeti Színházban! 

A teátrum előadás tulajdonképpen a zenekarnak egy dramaturgiai szálra felfűzött, színházi elemekkel tarkított nagyon speciális koncertje.

Alapvetően a színház, mint közeg inspirálta ezt a műsort, rengeteg olyan dal hangzik el, amik csak ilyen intim környezetben működnek igazán jól de nem maradnak el a robbanásszerű szürreális kakofónikus zúzások sem.

A súlyos számok még drámaibbak, a finomságok még éteribbé válnak.

A műsor füzérszerűen összerakott érzelmi hullámvasút, melyet néha egy-egy groteszk, olykor provokatív jelenet szakít meg, melynek szereplői szintén a zenekar tagjai közül kerülnek ki általában Livius és Dódi főszereplésével.

A Quimby Teátrum során a közönség részéről is komfortosabb és ezáltal fókuszáltabb a figyelem, hiszen egy színházban vagyunk. 

Az extrém műsort különböző szcenikai és vizuális elemekkel tarkítja a csapat így a Quimby Teátrum katartikus és egyben meghitt is. 

www.quimby.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várják az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno – díszvendégként vagy zsűritagként – mindig jelen van a Sanremoi Fesztiválokon. Az idei Sanremoi Young Fesztivál nagy felfedezettje a csupán 16 éves Eden Lorenna: amint felcsendült  a hangja, Toto Cutugno rögtön tudta, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt. A verseny után azonnal felvette a kapcsolatot Edennel, és...

Ismét Budapesten az IL VOLO – az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Tavaly megígérték, idén teljesítik: nagy sikerű koncertjük után ősszel visszatérnek Budapestre az IL VOLO tagjai. A klasszikus és pop-zene határait feszegető, tíz éves jubileumát ünneplő együttes szeptember 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.

Curtis nem marad a padlón

Az ország egyik legvitatottabb rappere az április 28-án megjelenő, „Legismertebb senki" című EP-jéről mutatta be első szerzeményét.

Erős lesz az idei Rockmaraton!

A főleg rock és metal műfajt képviselő Rockmaraton igen impozáns fellépőkkel várja a fesztiválozókat Dunaújvárosban idén július 8 és 13 között.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek