Budapest 2019. Dec. 13. (20:00)

Kőszegi Rhythm & Brass & Electronic


Kőszegi Rhythm & Brass & Electronic
Közreműködik:
  • Kőszegi Imre - dob
  • Pecze Balázs - trombita
  • Bécsy Bence - gitár, elektronika
  • Rozsnyói Péter - zongora
  • Orbán György - nagybőgő

A Liszt-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett művész a magyar jazzélet egyik legjelentősebb dobosa, aki  immár hatvanéves pályafutást tudhat maga mögött, s olyan hazai és külföldi világsztárokkal játszott, mint Pege Aladár, Lakatos „Ablakos” Dezső, Balogh „Csibe” Jenő, Vukán György, Szakcsi Lakatos Béla, Csík Gusztáv, Frank Zappa, Teddy Wilson, Kenny Wheeler, Art Farmer, Frank Foster, Charlie Mariano, Steve Grossman, Gary Bartz, Lew Tabackin, Trilok Gurtu, vagy Michael “Patches” Stewart. Karrierje során fellépett Európa és Magyarország legjelentősebb koncerttermeiben, fesztiváljain és klubjaiban.

A rendkívül aktív muzsikust legutóbb Szakcsi Lakatos Béla új kvintettjében láthattuk az Opusban. Ezúttal viszont saját formációi közül a legfrissebbel, a Kőszegi Rhythm & Brass & Electronic kvintettel érkezik a klubba, melyben a hosszú ideje stabil felállású Kőszegi-Rozsnyói-Orbán trióhoz a fiatal generáció két kimagasló tehetsége, Pecze Balázs trombitás és Bécsy Bence gitáros csatlakozott.

facebook.com/imrekoszegiartist  

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek