Debrecen 2019. márc. 19. (20:00)

KULTerdő Special: Szűcsinger


KULTerdő Special: Szűcsinger

KULTerdő Special: #Szűcsinger, #Petőfi, #zenésirodalom, #forradalom

Szűcs Krisztián zenész-dalszerző (Budapest Bár, Heaven Street Seven, NAZA) és Szálinger Balázs József Attila-díjas költő-drámaíró közös formációját 2014-ben, a Campus Fesztiválon láthatta utoljára színpadon a debreceni közönség. Azóta bejárták az országot, 2018-ban pedig kiadták első lemezüket és könyvüket, melynek címe Ennyit tudtunk segíteni.

Az 1848-49-es magyar szabadságharc évfordulója környékén saját szerzeményeik mellett többek közt Petőfi Sándort is megidézik majd. A Szűcsinger humoros betétekkel, vicces anekdotákkal kísért produkciója emlékezetes estét ígér.
 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Luis Fonsi: Azt szeretném, ha mindenki velem együtt énekelne és táncolna Budapesten!

A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire. Mint kiderült, az énekes a koncert előtt egy magyar edzőtermet és egy helyi éttermet is meglátogat majd. A...

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek