Budapest 2020. okt. 03. (20:00)

Lélekhelyek - Illetve Zenekar a Szívem Galériában


Lélekhelyek - Illetve Zenekar a Szívem Galériában
A Szivem Galéria nevében szeretettel meghívunk Galambos Katalin akvarell kiállításának megnyitójára és az Illetve Zenekar Lélekhelyek koncertjére.
A kiállítást megnyitja: Frido Diepeveen
Közreműködik: Surán Anita (fuvola), Szalai János (gitár)
Ezt követően az Illetve Zenekar játszik.
"Az akvarellfestés igazi szerelem számomra, mindig is csodáltam a technika könnyedségét, légiességét, lazaságát. Festményeim között megtalálhatók tájképek, városképek, életképek, természetképek és portrék egyaránt. Célom, hogy pozitív érzéseket keltsek a nézőkben a képeim által. Első önálló kiállításom címe Lélekhelyek, vezérfonalát valós és képzeletbeli utazásaim adják, melyeket nézve talán megjelenik a lélekben én is ott vagyok/szeretnék ott lenni érzés. A Lélekhelyek címet viseli egyben barátaim, az Illetve Zenekar legújabb lemeze is, melyet a megnyitón élőben is hallhattok."
A belépés a kiállítótérbe maszkban megengedett.
galamboskata.hu
illetvezenekar.hu

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek