Paloznak 2019. Aug. 03. (16:00)

2019 Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, szombat - Aug.3.


2019 Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, szombat - Aug.3.

Bulizz velünk többek közt Rick Astley, Maceo Parker és az Adani&Wolf koncertjén!

8. Paloznaki Jazzpiknik -  2. napi jegy (augusztus 3.)

Bulizz velünk többek közt Rick Astley, Maceo Parker és az Adani&Wolf koncertjén!

- beléphetsz vele a fesztiválra augusztus 3-án
- fellépők: Rick Astley, Maceo Parker, Adani&Wolf, Zolbert, Balázsovits Edit, Nunki Bay Starship, Myrtill és a Swinguistique, Hangácsi Márton, Gero Live Act, Antal Gábor Trio, Soma Mamagésa Vanavan Trio, Király Martina Trio
- délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Zöldike Gyermekudvarban és a Nagyszínpad mellett
- a programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálunk
- a belépés 14 éves korig ingyenes
- elővételes jegyek korlátozott számban kaphatók 07.21. 24:00-ig


19:15
Maceo Parker:

Maceo Parker 50 éves pályafutása során jelentős nyomott hagyott a jazz, a soul a funk és a rythm and blues műfajokon. Játszott James Brown-nal, George Clintonnal, de zenei sok színűségét mutatja, hogy turnézott Prince-szel is, aki egyszerűen csak “a Tanár” néven emlegette őt. Mindemellett kísérte Bryan Ferry-t, de még a Red Hot Chilli Peppers-szel is fellépett. 1990-től már nem csak másokkal, hanem saját zenekarával is járta a világot, és zeneszerzőként, zenekar vezetőként, szaxofonosként is világhírnevet szerzett. Több zenei díjjal is elismerték művészetét, többek között Pioneer díjjal, Icon díjjal, valamint Párizsban a Jazz Ünnepén életmű díjjal jutalmazták.

23:30
Adani&Wolf:

Amszterdami groove muskétások, akik Sao Paulotól Tokióig a legfényűzőbb klubokban játszottak lounge, dance és exotic zenét szolgáltatva a közönségnek. Műfajukat leginkább úgy lehet jellemezni, mint egy világzenei, jazz, blues, chill és swing koktél, melyet nagy zenei hozzáértéssel kevertek. A zenekar 15 éves fennállása alatt 70 hétig maradt az amerikai Billboard lista élvonalában SIGH számukkal. A világ nagy fesztiváljainak kedvencei, Java Jazz festival, Lowlands, Underworld színpadán léptek fel, 30 000 fős koncertet adtak Amsterdamban. Számtalan jazz és lounge válogatáson is találkozhatunk velük, mint a Café del Mar, vagy a Hotel Costes.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek