Budapest 2019. Feb. 15. (22:00)

Madonna vs Jackson < BANDJ <> Vad orchideák


Madonna vs Jackson < BANDJ <> Vad orchideák

 Február 15-én, pénteken egy hamisítatlan disco party keretein belül felidézzük a 80-as és 90-es évek legkedveltebb zenéit a Liszt Ferenc téren. Ezen az estén a popkultúra királynője és királya, Madonna és Michael Jackson lesznek a főszerepben. De nemcsak az ő klasszikusaikra nyomjuk, hanem azokra is, akik anno az ő dalaikkal párhuzamosan meghatározták a zenei világot a 2000-es évekig, legyen az pop, rock, rock & roll vagy éppen latin.

A bemelegítésről Miss Bee és a Vad Orchideák gondoskodnak, aztán érkezik az ország talán legelhivatottabb retro dj-je, BanDJ, aki a jól bevált zenék mellett leporolja azokat a lemezeket is, amik az utóbbi években talán kicsit feledésbe merültek. Az ABBA-tól kezdve Bryan Adams-en, a Culture Club-on, a Eurithmycs-en, a Neotonon, a Gipsy Kings-en, a Queen-en, Haddaway-en, a Modern Talking-on vagy éppen a Rapülőkön keresztül a Vaya Con Dios-ig minden játszik ezen az estén.

Program:

•22:30-00:30: Miss Bee & Vad Orchideák
•00:30-04:00 BanDJ

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek