Budapest 2019. Jun. 23. (20:01)

MALUMA - F.A.M.E. Tour 2019


MALUMA - F.A.M.E. Tour 2019

MALUMA a 2018 -as latin GRAMMY díjas énekese idén nyáron hazánkba látogat, hogy a New York-i Madison Square Garden-beli fellépése után a F.A.M.E. word tour keretében egy fergeteges koncerttel örvendeztesse meg magyarországi rajongóit.

A 24 éves MALUMA-t sokan tartják a modern latin zene egyik vezető személyiségének. A Kolumbiai Medellin-ben született fiatal a művésznevét anyja, apja és nővére nevének első két betűjéből alkotta.

A tavalyi évet egy kiemelkedően sikeres turnéval zárta az előadóművész: összesen 23 teltházas előadással, több mint 200 000 eladott jeggyel büszlékedhet. MALUMA legutóbbi albuma, a F.A.M.E. első helyen debütált és a latin GRAMMY díjat is elnyerte kortárs pop album kategóriában.

2018 sikeres és lenyűgöző év volt az énekes számára: MTV VMA fellépés, Dolce & Gabbana nagyköveti cím, az év legszexibb férfija megválasztás, valamint egy közös fotó Shakirával a Billboard magazin címlapján.

Az évet a Spotify-on a #1 férfi előadójaként zárta. Népszerűségét továbbá az is mutatja, hogy a Facebook-on 23 millióan, a Twitter-en 5.1 millióan, az Instagramon pedig 38 millió követője van.

A jótékonykodás is fontos része MALUMA életének: tavaly megtartotta az általa indított El Arte de los Sueños alapítvány első jótékonysági gáláját, valamint megünnepelte a két éves évfordulóját a Global Gift Alapítvánnyal való együttműködésének, amivel nehéz helyzetű és veszélyes környezetben élő gyerekeket segítenek Medellín-ben,
Kolumbiában.

2019. június 23-án a Budapest Aréna színpadán élőben láthatja és hallhatja a hazai közönség az Egyesült Államok és Dél-Amerika legújabb csillagát.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek