Miskolc 2019. jún. 28. (20:00)

Message to Hendrix & Tátrai Tibor


Message to Hendrix & Tátrai Tibor

Egy varázslatos környezetben, a Gárdonyi parkban lehet most élvezni a gitár forradalmárjának, Hendrixnek a muzsikáját a legkiválóbb interpretálásban június 28-án este. A 2008-ban alakult Message to Hendrix névre hallgató power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót.

Magas fokon…

A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitárriffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével. Az előzenekar a miskolci Blues 3 (B3) projekt lesz.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Idén újra együtt, egyazon helyen, egyazon időben indul a Strand és a B.my.Lake fesztivál Zamárdiban, közvetlen a Balaton partján. A holnapi kezdés...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi lesz a Szigeten hagyott cuccokkal?

Aki járt már a Szigeten a kiköltözés idején, az tudja, hogy a külföldi fesztiválozók nemcsak fél pár papucsot, hanem komplett sátrakat is maguk után hagynak – tokkal, vonóval.

Woodstockban két napon át esett az eső – a Track emlékbuliján nem fog!

Kereken fél évszázada, körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenek és istennők muzsikáltak a színpadon, mint Jimi Hendrix,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek