Budapest 2019. Aug. 04. (19:30)

Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje


Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

 Dés László évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet.

Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új, és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató koncertre Aréna koncert után turnéra induljon.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, többek között a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.
Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban is koncerteztek sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.

Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. Nem mindennapi zenei élmény várható, és remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy: Mi vagyunk a Grund!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek