Budapest 2019. márc. 16. (19:00)

Mocsok 1 Kölykök, The Sign - Vége a Dalnak // ELLÁTÓház


Mocsok 1 Kölykök, The Sign - Vége a Dalnak // ELLÁTÓház

A budapesti klubszíntér állandó szereplőjeként ismert Mocsok 1 Kölykök, és a miskolci próbateremből nem rég a nagyközönség elé szabaduló The Sign az elmúlt hónapban egyaránt megjárták a TV képernyőket A Dal 2019 középdöntőjéig jutva. Most, hogy vége a Dalnak, a két zenekar visszatér természetes élőhelyére, és együtt adja idei első klubkoncertjét Budapesten.


Mocsok 1 Kölykök

Pimaszok és szellemesek, harapósak és poposak, szexisek és vagányak, de nem nyálasak, zenélni is nagyon tudnak, de nem csak zenélni, hanem emlékezetes dalokat írni is képesek, és csupa olyan dolgot tudnak egyszerre, ami kevés kortárs magyar együttesnek van meg egy kalap alatt. Idén első koncertjüket adják ezen az estén az Egyszer című daluk A Dal 2019-ben elért sikere után!


The Sign

"Nem földtől elrugaszkodott rétegzenét játszunk ,de nem is akarunk belesüllyedni az olykor "felszínes" popzenei mezőnybe,hanem próbálunk érdekesek , zeneiségében egyediek és frissek maradni azon belül , hogy rádióbarát zenét játszunk." – mondja a zenekar frontembere Czinke Máté. "Ő" című daluk középdöntős sikert ért el a Dal 2019 színpadán, majd ezután egyből megnyerték az idei Szikra-díjat, s hamarosan megjelenik első nagylemezük. A miskolci srácok életük első budapesti koncertjét az ELLÁTÓházban adja ezen az estén!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk, a Leningrad

Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk,...

Búcsúturnéjára készül a Leningrad – közölte Szergej Snurov, a ska-punk zenekar vezetője szerdán versbe szedett Instagram-bejegyzésében.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jön a tavasz, kizöldül a Kobuci

Április 26-án Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, majd másnap a Péterfy Bori & Love Band koncertjén veheti újra birtokba a Zichy-kastély udvarát és markolhatja meg – a környezettudatos vendéglátás jegyében – a repoharakat.

Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek