Budapest 2019. márc. 16. (19:00)

Mocsok 1 Kölykök, The Sign - Vége a Dalnak // ELLÁTÓház


Mocsok 1 Kölykök, The Sign - Vége a Dalnak // ELLÁTÓház

A budapesti klubszíntér állandó szereplőjeként ismert Mocsok 1 Kölykök, és a miskolci próbateremből nem rég a nagyközönség elé szabaduló The Sign az elmúlt hónapban egyaránt megjárták a TV képernyőket A Dal 2019 középdöntőjéig jutva. Most, hogy vége a Dalnak, a két zenekar visszatér természetes élőhelyére, és együtt adja idei első klubkoncertjét Budapesten.


Mocsok 1 Kölykök

Pimaszok és szellemesek, harapósak és poposak, szexisek és vagányak, de nem nyálasak, zenélni is nagyon tudnak, de nem csak zenélni, hanem emlékezetes dalokat írni is képesek, és csupa olyan dolgot tudnak egyszerre, ami kevés kortárs magyar együttesnek van meg egy kalap alatt. Idén első koncertjüket adják ezen az estén az Egyszer című daluk A Dal 2019-ben elért sikere után!


The Sign

"Nem földtől elrugaszkodott rétegzenét játszunk ,de nem is akarunk belesüllyedni az olykor "felszínes" popzenei mezőnybe,hanem próbálunk érdekesek , zeneiségében egyediek és frissek maradni azon belül , hogy rádióbarát zenét játszunk." – mondja a zenekar frontembere Czinke Máté. "Ő" című daluk középdöntős sikert ért el a Dal 2019 színpadán, majd ezután egyből megnyerték az idei Szikra-díjat, s hamarosan megjelenik első nagylemezük. A miskolci srácok életük első budapesti koncertjét az ELLÁTÓházban adja ezen az estén!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Luis Fonsi: Azt szeretném, ha mindenki velem együtt énekelne és táncolna Budapesten!

A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire. Mint kiderült, az énekes a koncert előtt egy magyar edzőtermet és egy helyi éttermet is meglátogat majd. A...

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek