Budapest 2020. ápr. 26. (19:30)
Jegyvásárlás

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette


Modern Art Orchestra feat. Brian Charette
Közreműködik:
  • Brian Charette – orgonaművész
  • Vas Bence – zeneszerző, orgonaművész (MAO Masterclass)
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

A MAO soron következő nagykoncertje ismét különleges élményt ígér, hiszen az est főszereplője az orgona lesz. Az orgona azért is különleges hangszer, mert komplex hangzása, változatos dinamikája eleve a nagyzenekar hangzását imitálja. Nem idegen az együttestől, hogy orgonista művészt lát vendégül, hiszen a hazánkban nagy hírnévnek örvendő Rhoda Scott már több alkalommal csatlakozott az együtteshez.

Az április 26-i alkalommal a mai jazzélet egy kiemelkedő egyéniségét, az amerikai Brian Charette-et látja vendégül a Modern Art Orchestra. Fekete-Kovács Kornél zenekarvezető közel egy éve tervezi a közös munkát a New York-i orgonistával, amely most izgalmas keretek közt valósul meg, hiszen a Charrette és a MAO szerzői által komponált közös repertoár a concert és a próbák alkalmával felvételre kerül.

Nem teljesen véletlen egybeesés, hogy MAO Master Class program keretein belül ez alkalommal szintén orgonista-zeneszerző mutatkozik be. A különleges hangszerre és big band–re komponált darabjain keresztül Vass Bencét ismerheti meg a közönség.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel egyeztetnek

A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel...

Itthon egy fokkal bizakodóbbak a szervezők a nyári szezonnal kapcsolatban, int külföldön, és legtöbben kivárnak vagy eltolják a dátumaikat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál hogy reagál a kialakult helyzetre.

Fish! Krisztián visszajelölte a metálosokat

Bár a válság miatt a koncertek teljesen leálltak, a zenekarok azért a háttérben szorgoskodnak, hogy ha egyszer végre sikerül személyesen is találkozniuk a közönségükkel, legyen némi újdonság is a repertoárban. Ezúttal a fővároshoz köthető NEW FRIEND REQUEST metál csapat dobott össze egy új dalt a Fish! zenekar frontemberével...

Egyre-másra dőlnek le a fesztiválok bástyái

Lassan már szemünk se rebben, ha elénk gördül a közösségi csatornákon egy-egy külföldi fesztivál törlésének hivatalos bejelentése. Ma három ilyen hírrel is jövünk, mi kérünk elnézést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek