Budapest 2021. máj. 25. (20:00)

Mookie Brando & the Second Cousins - kulturális esemény


Mookie Brando & the Second Cousins - kulturális esemény

Mookie egy szép napon Budapesten ébredt. Hol keressen zenészeket új Americana zenekarához? Felhívott néhány unokatesót, de nem járt sikerrel. Felhívott néhány képzeletbeli rokont… és lőn! Az MB&SC koncertek átérik a teljes spektrumot, bánatos balladáktól egészen a csavard fel a szőnyeget típusú boogie-ig.

A 2003 óta aktív Mookie Brando & the Second Cousins Magyarország, sőt, Közép-Kelet Európa első számú Americana együttese. Az Americana műfaj a country, blues, rock és soul egyedi keveréke. Az együttes főleg saját dalokat játszik, angolul. Hozzájuk hasonló művészek közül emlegethető Tom Petty and the Heartbreakers, Lucinda Williams, Bob Dylan and the Band. Koncertjeik előidézik mind a hatvanas évekbeli Greenwich Village folk kávézóit, mind East Nashville és New Orleans legjobb zenei kocsmáit. Legújabb lemezük, a Do It in Joeville, minden számottevő platformon elérhető.

“Mookie Brando (a torontói születésű Frank Zsigo) és nem-valami-közeli rokonai tökélyre vitték az érces hangú country rock feelinget.” Americana-UK.com

Bona Enikő: fuvola, vokál, basszusgitár
Deák Adri: vokál
Danny Bain (USA): dob, vokál
Jankovics Márton: gitár
Mookie Brando (Frank Zsigó, Kanada): ének, gitár
Tito Slack (USA): basszusgitár

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására...

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Cseh tudósok szerint az epilepszia megelőzhető zenével

Gyógyító hatással van az agyra Mozart zenéje, s ez lehetséges kezelést jelenthet az epilepsziás rohamok megelőzésére egy új kutatás szerint, amelyet az Európai Neurológiai Akadémia 7. virtuális kongresszusán mutattak be.

Egy asztalhoz ültetik a teljes hazai rendezvényszakmát

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány, a Nemzeti Kulturális Alap és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által június 24-re szervezett Rendezvény ReStart 2021 konferencia célja, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és biztonságos újraindítását.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek