Budapest 2019. okt. 29. (19:00)
Jegyvásárlás

Müller Péter Sziámi est - Living-Loving


Müller Péter Sziámi est - Living-Loving

MÜLLER PÉTER SZIÁMI ÉS BARÁTAI ESTJE
AZ ERKEL SZÍNHÁZBAN

LIVING, LOVING

 

Az Erkel Színházban október 29-én ritka élményt ígérő koncerttel örvendezteti meg közönségét a sok műfajú szerző és előadó, Müller Péter Sziámi. A nagyigényű koncerten a helyszínhez méltóan valóban különleges vendégekkel tiszteliK meg a közönséget. A páratlan opera- és musicalcsillagok, MIKLÓSA ERIKA és SZINETÁR DÓRA mellett SZAKCSI LAKATOS BÉLA, JÁVORI FERENC FEGYA, NOVÁK PÉTER, TOLCSVAY LÁSZLÓ teszik teljessé ezt az unikális együttlétet. A zenéről az igényes pop- és rockszcénából ismert kollégák valamint az Allegra Quartettet gondoskodnak. Müller Péter Sziámi az elmúlt öt évben több duó-formációban és AndFreinds nevű zenekarával sikeres produkciók sokaságát tudhatja maga mögött itthon és külföldön, utóbbival három figyelemre méltó lemezanyagot jelentettek meg, élő fellépéseik is átütőek. Sokan emlékeznek a dupla bulikra az A38 Hajón, a dupla Cohen magyarul hangversenyre a Budapesti Kongresszusi Központban, a Dürer- és a Kobuci-beli elszabadulásokra vagy a Katonában- és a Madách Színházban átélt ülve vigadásokra. A többműfajú, crossover repertoárban az AndFriends új számai mellett az esten hallhatjuk  a 80-as évek legendás (tűrt vagy betiltott) slágereit, a Kontroll-Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó termésének Müller Péter Sziámihoz kötődő legjavát és a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott emlékezetes dalokat is.

"Ne is próbáld meg elképzelni a magyar underground művészet történetét Müller Péter Sziámi nélkül! Hogy miért ne? Mert összeomlana az egész. Az énekes, a dalszövegíró és a filmrendező Müller Péter Sziámi műfajonként is teljes kult-életműveket hozott létre."

                                                                                                                      (Kemény István)

 

"Mindenki tudja, mi az ábra..., - csak nehéz érvényesen beszélni erről. Sziáminak megy. Jó olvasni, jó hallgatni"

                                                                                                                      (Tóth Krisztina)

                                                          

"Azt hiszem, az az igazán fontos, hogy az életmű görög tovább, új dalok születnek, a régi idők Müllernél nem képezik az üveges tekintetű merengés tárgyát, azok sokkal inkább az újragondolás motiválói, sőt van, amit maga mögött hagy. Az egyik legütősebb koncertzenekar tehát lemezt készített, és nagyon is élő, releváns produkciót hallunk..."

(Végső Zoltán, Élet és Irodalom, a Müller Péter Sziámi AndFriends 2018-as, Nevess magadra! című albumáról)

 Mivel az előadáson -  mint vendég -  fellép Menyhárt Jenő is, így a koncerten elhangzik egy autentikus, komplett, URH blokk is! Hisz mindenki előtt ismert -aki ennek a műfajnak a kedvelője- hogy Müller Péter Sziámi és Menyhárt Jenő együtt, egy színpadon, az egyenlő URH! S ez igazán szenzáció a magyar rockéletben!

Jegyárak és információk

6 990 - 19 990 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A dalszerzők nem adtak engedélyt az ismert melódiák felhasználására a készülő Grease-sorozatban

A dalszerzők nem adtak engedélyt az ismert melódiák...

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as legendás musical-je visszatér a filmvászonra az HBO MAX saját gyártású sorozataként, „Grease: Rydell...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

A Budapestre készülő James Arthur Travis Barkerrel készített új dalt

Tegnap új videóval jelentkezett James Arthur, aki harmadszorra látogat el hazánkba 2020. február 9-én – a Barba Negrában ad koncertet, ahol az új albumáról bizonyára felcsendül majd ez a dal is.

Elmarad a Budapest Bár különleges, cirkuszos produkciója

Soha vissza nem térő alkalom – ezzel a címmel közöltük a hírt, hogy a zenészek és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak közös produkciója október 24-én, egyetlen egy alkalommal látható lesz Budapesten is. Úgy tűnik, ez most egy soha meg nem érkező alkalom lesz :(
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek