Budapest 2019. May. 28. (20:00)

MUSE


MUSE

A MUSE február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban.

☝ A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható!


A Muse világszerte bombasztikus és innovatív élő fellépéseiről ismert, és várhatóan ez a turné sem lesz kivétel:

“A legnagyobb buli a Földön” - Q Magazine

“A lehető legnagyobb hang- és látványkülönlegesség” - Vancouver Sun

“Egy elképesztő különlegesség. Egy este, amely új utat jelöl ki a lehetséges arénarocknak.” - The Independent (UK)

“Lenyűgöző, előadásban és technikailag hibátlan, a legmagasabb minőségű stadionrock a Muse-tól, a zenei rombolás mestereitől.” - The Standard (UK)



Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra (http://www.muse.mu), a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától.
A Spotify elővásárlás november 14-én 10 órakor kezdődik. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. Az összes elővásárlási lehetőség november 15-én 22 órakor zárul.
A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A Simulation Theory turnén egy izgalmas, új “Enhanced Experience” elnevezésű prémiumcsomag is kapható lesz, erről további részletek a www.cidentertainment.com/events/muse-tour/ oldalon találhatók.

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma - ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

További infó:
www.muse.mu
www.livenation.hu
www.funcode.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek