Budapest 2021. okt. 15. (20:00)
Jegyvásárlás

Neoton - Holnap hajnalig


Neoton - Holnap hajnalig
Kedves Közönségünk!
 
Sajnálattal tájékoztatunk Titeket, hogy az eredetileg 2020 október 17-ére tervezett Neoton koncertet a hatályos jogszabályok, és a járványügyi intézkedések figyelembevételével egy évvel későbbre halasztjuk.
Az új dátum így 2021 október 15-re módosul.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábban megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra, ezzel további teendő nincs.
 
Amennyiben valamely okból a visszaváltás mellett döntötök, erre is van lehetőség.
A Neoton koncert korábban megvásárolt jegyeinek visszaváltási lehetősége, amit egészen 2020 október 17-ig tudtok elindítani az alábbi linkre kattintva:
 
Megértéseteket köszönjük!
Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
 
koncert.hu

Jegyárak és információk

7 990 - 14 990 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Messze Mississippi – Az USA két államában már...

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.

Időutazási – Fekete Lyuk '89

A MariaHilfe! nevű, 1989-90-ben működött alternatív zenekar annak idején a Fekete Lyukban vette fel kétszámos single-jét. A felvételen Bihari Balázs mellett Kiss László basszusozott és Gönczy Gábor dobolt. Bihari Balázs most restaurálta a MariaHilfe! single-jét Fekete Lyuk '89 címmel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek