Budapest 2021. okt. 15. (20:00)
Jegyvásárlás

Neoton - Holnap hajnalig


Neoton - Holnap hajnalig
Kedves Közönségünk!
 
Sajnálattal tájékoztatunk Titeket, hogy az eredetileg 2020 október 17-ére tervezett Neoton koncertet a hatályos jogszabályok, és a járványügyi intézkedések figyelembevételével egy évvel későbbre halasztjuk.
Az új dátum így 2021 október 15-re módosul.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábban megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra, ezzel további teendő nincs.
 
Amennyiben valamely okból a visszaváltás mellett döntötök, erre is van lehetőség.
A Neoton koncert korábban megvásárolt jegyeinek visszaváltási lehetősége, amit egészen 2020 október 17-ig tudtok elindítani az alábbi linkre kattintva:
 
Megértéseteket köszönjük!
Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
 
koncert.hu

Jegyárak és információk

7 990 - 14 990 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai...

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Ezentúl minden szeptemberben lesz Siklósi Örs-emlékkoncert

"Szeptemberben született, ezért abban a hónapban minden évben szeretnénk rá emlékezni egy-egy koncert kíséretében" – mondta el a Blikknek Marosi Nikolett, a fiatalon elhunyt zenész menedzsere és barátja.

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek