Budapest 2018. jún. 28. (18:00)

New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje


New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje

A fennállásának 150. évfordulóját ünneplő, nemzetközileg elismert New England Conservatory (NEC) zeneiskolát 1867-ben alapította Eben Tourjeé Bostonban. A zeneiskolák egy új típusát teremtette meg, mely ötvözi az európai hagyományokat az amerikai innovációval.

A több, mint 40 országból érkező zenehallgatók egy sokszínű, dinamikus közösséget alkotnak, a 225 nemzetközi hírű művésztanár és tudós pedig magas szintű képzést biztosít a diákok számára. A NEC küldetése az élethosszig tartó zenei képzés minden korosztály számára. Az előkészítő- és továbbképző iskolájuk a gyermekek, főiskolájuk meg a felnőttek számára biztosít képzési és előadói lehetőségeket.

A konzervatórium zongoraszakának 250 hallgatója van, akik színvonalas képzésben részesülnek, az iskola külföldi koncertturnékon és mesterképzéseken való részvételt is biztosít számukra.

Idén nyáron Marilyn Roth zongoraszakos hallgatói és kísérő tanáruk érkezik Bécsbe és Budapestre, koncertet is adnak a magyar közönség számára, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
A koncert időpontja:  2018. június 28. – 18.00 h
Helyszíne:                   Zenetörténeti Múzeum – Bartók terem

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Egy év szünet után 2019-ben visszatér nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker – ráadásul egyenesen az Arénába.

Ki ölte meg Barta Tamást, az LGT legendás gitárosát?

Hajdú Eszter forgatókönyvéből és rendezésében, "Siess haza, vár a mama" címmel film készül Barta Tamásról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek