Budapest 2018. jún. 28. (18:00)

New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje


New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje

A fennállásának 150. évfordulóját ünneplő, nemzetközileg elismert New England Conservatory (NEC) zeneiskolát 1867-ben alapította Eben Tourjeé Bostonban. A zeneiskolák egy új típusát teremtette meg, mely ötvözi az európai hagyományokat az amerikai innovációval.

A több, mint 40 országból érkező zenehallgatók egy sokszínű, dinamikus közösséget alkotnak, a 225 nemzetközi hírű művésztanár és tudós pedig magas szintű képzést biztosít a diákok számára. A NEC küldetése az élethosszig tartó zenei képzés minden korosztály számára. Az előkészítő- és továbbképző iskolájuk a gyermekek, főiskolájuk meg a felnőttek számára biztosít képzési és előadói lehetőségeket.

A konzervatórium zongoraszakának 250 hallgatója van, akik színvonalas képzésben részesülnek, az iskola külföldi koncertturnékon és mesterképzéseken való részvételt is biztosít számukra.

Idén nyáron Marilyn Roth zongoraszakos hallgatói és kísérő tanáruk érkezik Bécsbe és Budapestre, koncertet is adnak a magyar közönség számára, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
A koncert időpontja:  2018. június 28. – 18.00 h
Helyszíne:                   Zenetörténeti Múzeum – Bartók terem

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta...

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek