Budapest 2018. jún. 28. (18:00)

New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje


New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje

A fennállásának 150. évfordulóját ünneplő, nemzetközileg elismert New England Conservatory (NEC) zeneiskolát 1867-ben alapította Eben Tourjeé Bostonban. A zeneiskolák egy új típusát teremtette meg, mely ötvözi az európai hagyományokat az amerikai innovációval.

A több, mint 40 országból érkező zenehallgatók egy sokszínű, dinamikus közösséget alkotnak, a 225 nemzetközi hírű művésztanár és tudós pedig magas szintű képzést biztosít a diákok számára. A NEC küldetése az élethosszig tartó zenei képzés minden korosztály számára. Az előkészítő- és továbbképző iskolájuk a gyermekek, főiskolájuk meg a felnőttek számára biztosít képzési és előadói lehetőségeket.

A konzervatórium zongoraszakának 250 hallgatója van, akik színvonalas képzésben részesülnek, az iskola külföldi koncertturnékon és mesterképzéseken való részvételt is biztosít számukra.

Idén nyáron Marilyn Roth zongoraszakos hallgatói és kísérő tanáruk érkezik Bécsbe és Budapestre, koncertet is adnak a magyar közönség számára, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
A koncert időpontja:  2018. június 28. – 18.00 h
Helyszíne:                   Zenetörténeti Múzeum – Bartók terem

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek