Budapest 2018. jún. 28. (18:00)

New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje


New England Conservatory zongoraszakos hallgatóinak koncertje

A fennállásának 150. évfordulóját ünneplő, nemzetközileg elismert New England Conservatory (NEC) zeneiskolát 1867-ben alapította Eben Tourjeé Bostonban. A zeneiskolák egy új típusát teremtette meg, mely ötvözi az európai hagyományokat az amerikai innovációval.

A több, mint 40 országból érkező zenehallgatók egy sokszínű, dinamikus közösséget alkotnak, a 225 nemzetközi hírű művésztanár és tudós pedig magas szintű képzést biztosít a diákok számára. A NEC küldetése az élethosszig tartó zenei képzés minden korosztály számára. Az előkészítő- és továbbképző iskolájuk a gyermekek, főiskolájuk meg a felnőttek számára biztosít képzési és előadói lehetőségeket.

A konzervatórium zongoraszakának 250 hallgatója van, akik színvonalas képzésben részesülnek, az iskola külföldi koncertturnékon és mesterképzéseken való részvételt is biztosít számukra.

Idén nyáron Marilyn Roth zongoraszakos hallgatói és kísérő tanáruk érkezik Bécsbe és Budapestre, koncertet is adnak a magyar közönség számára, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
A koncert időpontja:  2018. június 28. – 18.00 h
Helyszíne:                   Zenetörténeti Múzeum – Bartók terem

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon készül a pesti bulira

Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon...

A hamburgi duó őrületes partyjairól ismert, amit most mi is átélhetünk, az inditronica hősei ugyanis július 20-án egy élő koncerttel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.

Ewan McGregor megjelenésével, és némi közjátékkal zárult az Arcade Fire pesti látogatása

Bár mi nem voltunk jelen, a beszámolók szerint jól sikerült az Arcade Fire vasárnapi koncertje az Arénában, ahol még a közkedvelt színész Ewan McGregor is tiszteletét tette aktuális párja kíséretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek