Budapest 2020. febr. 13. (20:00)

Nótár Mary élő nagykoncert


Nótár Mary élő nagykoncert

Nótár Maryt nem kell bemutatni! Elég annyit mondani, hogy "Itt a piros, hol a piros" vagy "Felveszem a piros színű ruhámat" ugye, hogy már táncra is perdülnél? Ezek a dalok mind elmaradhatatlanok egy bálban vagy éppen lagziban.

A művésznő megmutatta, hogy nem csupán a mulatósban, hanem a pop világában is otthon érzi magát, ennek példája leginkább első önálló videóklipje, a 'Vártalak'. Ezeket követte számos új korong, illetve videóklip, amelyek több ranglistán is előkelő helyet foglaltak el. Legnézettebb videóklipjei például a Szoszi van? vagy éppen Rázd meg című dal  ami 2018-ra meghaladta a 20 milliós nézettséget is.

A 2013-as év vége, illetve 2014 eleje sok újdonságot hozott az énekesnő számára, hiszen nagy ismeretségre tett szert a TV2-n sugárzott Sztárban Sztár című műsorban, ahol a 3. helyezést érte el, illetve szintén a TV2-n a Nagy Duett című műsorban Fekete Lászlóval 4. helyezést értek el.

Nótár Mary egykor úgy vélekedett, hogy " A közönség az élető erőm, a színpad pedig az otthonom". Te is szeretnél egy jót bulizni és meghallgatni újra új köntösben az elmúlt 17 év legmulatósabb dalait? akkor ott a helyed neked is: 
2020.02.13-án 20:00-kor a Barba Negra Music Clubban A vendégszereplő nem más lesz mint a 2019-es X-faktor győztese és fantasztikus tehetsége Ruszó Tibi

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új...

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ajánlhatunk pár koncertet a reggeli kávé mellé?

Bőven lesz miből válogatnunk október 9. és 25. között: a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál rengeteg programmal készül a könnyűzene és a jazz rajongóinak, és végre a korán kelőkre is gondolt valaki! :)

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre vágták és hétvégenként tálalták, tálalják – még kettő hátravan. Mi a második Völgyhétvége vendégei voltunk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek