Év koncertje
Budapest 2020. febr. 13. (20:00)

Nótár Mary élő nagykoncert


Nótár Mary élő nagykoncert

Nótár Maryt nem kell bemutatni! Elég annyit mondani, hogy "Itt a piros, hol a piros" vagy "Felveszem a piros színű ruhámat" ugye, hogy már táncra is perdülnél? Ezek a dalok mind elmaradhatatlanok egy bálban vagy éppen lagziban.

A művésznő megmutatta, hogy nem csupán a mulatósban, hanem a pop világában is otthon érzi magát, ennek példája leginkább első önálló videóklipje, a 'Vártalak'. Ezeket követte számos új korong, illetve videóklip, amelyek több ranglistán is előkelő helyet foglaltak el. Legnézettebb videóklipjei például a Szoszi van? vagy éppen Rázd meg című dal  ami 2018-ra meghaladta a 20 milliós nézettséget is.

A 2013-as év vége, illetve 2014 eleje sok újdonságot hozott az énekesnő számára, hiszen nagy ismeretségre tett szert a TV2-n sugárzott Sztárban Sztár című műsorban, ahol a 3. helyezést érte el, illetve szintén a TV2-n a Nagy Duett című műsorban Fekete Lászlóval 4. helyezést értek el.

Nótár Mary egykor úgy vélekedett, hogy " A közönség az élető erőm, a színpad pedig az otthonom". Te is szeretnél egy jót bulizni és meghallgatni újra új köntösben az elmúlt 17 év legmulatósabb dalait? akkor ott a helyed neked is: 
2020.02.13-án 20:00-kor a Barba Negra Music Clubban A vendégszereplő nem más lesz mint a 2019-es X-faktor győztese és fantasztikus tehetsége Ruszó Tibi

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Majdnem kitartott 60 évig Elvis Presley – Justin Bieber közbeszólt

Majdnem kitartott 60 évig Elvis Presley – Justin...

Justin Bieber megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját: a kanadai énekes 25 évesen a legfiatalabb szólóelőadó lett, aki hét első helyezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy darabig nem lesz koncert a debreceni Főnix Csarnokban

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra felújítják a debreceni Főnix Csarnokot. A felújítás előreláthatólag a nyáron kezdődhet el, és 2021 második felére fejeződik be a tervek szerint.

Ismét kinyit a legendás Piaf Bár

A We♥Budapest-en olvastuk, hogy Edith néven nyit újra a legendás szórakozóhely – a nyitást rögtön egy kétnapos bulival ünneplik meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
ZORALL
ZORALL
Gödöllő 
AWS koncert...
AWS koncert...
Törökszentmiklós 
Lóci játszik - Rózsa...
Lóci játszik - Rózsa...
Törökszentmiklós 
Bëlga koncert...
Bëlga koncert...
Törökszentmiklós 
Szalonna és Bandája...
Szalonna és Bandája...
Törökszentmiklós 
SOMNAKAJ
SOMNAKAJ
Budapest 
Bangó Margit
Bangó Margit
Budapest 
30Y
30Y
Debrecen