Budapest 2018. Sep. 15. (20:00)

Nyári Károly - Egy nyáron át


Nyári Károly - Egy nyáron át

NYÁRI KÁROLY EGY NYÁRON ÁT LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

KÖZREMŰKÖDIK:
CHARLES MUSIC KAMARAZENEKAR
BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR

KARMESTER:
KOVÁCS LÁSZLÓ

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája ez év szeptemberében Egy nyáron át címmel, új albumot jelentet meg a rajongók nagy örömére. Az album zenei anyagát egy fergeteges lemezbemutató koncert alkalmával mutatja be a közönségnek 2018. szeptember 15-én az Erkel Színházban.
Az előadó régi vágya teljesül azzal, hogy a pályáját meghatározó és számára legkedvesebb magyar és világslágereket dolgozza fel a tőle megszokott igényes és különleges szimfonikus hangszerelésben. Olyan örökérvényű dallamok csendülnek fel, mint a My Foolish Heart, You Go To My Head, Addig szeretnék élni csak, az általa alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.
Nyári Károly virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával és utánozhatatlan eredetiséggel kápráztatja el az igényes zenét kedvelő közönséget. Az esten meglepetés sztárvendégeket is hallhatunk, akik gyönyörű duetteket adnak elő a művésszel.
Az elhangzó művek dramaturgiáját a lenyűgöző látványvilág teszi még emlékezetesebbé.
 
Nyári Károly exkluzív lemezbemutató koncertjén mindent elsöprő zenei élményt ígér a közönségnek!


 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek