Törökszentmiklós 2019. Nov. 29. (19:30)

Quimby - Ékszerelmére 20 / Törökszentmiklós


Quimby - Ékszerelmére 20 / Törökszentmiklós

Ékszerelmére 20 - Legyen a gépnek halleluja!

1999: számoltuk a napokat az év végére esedékes világvégéig, hajnalig nyújtottuk a füstös klubkoncertek utáni ünnepléseket, megmerítkeztünk a partizenék világában is, miközben egyre nagyobb színpadok kerültek a talpunk alá és egyre többen tudták már mi az a Quimby. Most, 20 évvel az Ékszerelmére megjelenése után beülünk az időgépbe és visszarepítünk mindenkit az ezredfordulóra, ahol partikból folynak át a koncertek és vissza. A hangulatot DJ Bootsie keveri nekünk, hogy mire elkezdődnek a koncertek, ti ismét 1999-ben érezzétek magatokat, majd az utolsó taktus után ő gondoskodik a levezetésről is. A színpadon Tóth Sándor, szaxofonos lesz még a vendégünk. Az Ékszerelmére 20. évfordulója apropóján minden koncertre a leggyorsabb 20 pedig 1999 Ft-ért csaphat le a jegyére. Jelet adunk a gépnek, éld újra az ezredfordulót!

Hol voltál az ezredfordulón?
Ha van a Quimbyhez kötődő fotód, tárgyad, újság kivágásod, bármid, kérlek oszd meg velünk is posztban vagy az ekszerelmere20@gmail.com címre elküldve.

Helyszín:
Ipolyi Közművelődési Központ
5200 Törökszentmiklós, Pánthy Endre út 2-6.


www.ivki.hu    56/390-011
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2388272641440263/

Jegyek:
A jegyvásárlás szeptember 25-én, délben indul.
Az első 20 darab jegy 1999 Ft-ba kerül, a továbbiak 5999 Ft-ba

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek