Idén a nemzetközi hírű soul és R&B énekesnő, Radics Gigi kapcsolja fel a karácsonyi fényeket a finn Mikulással, Joulupukkival az Aria Hotelben. Az ünnepélyes pillanatokat bensőséges, meghitt hangulatú koncert kíséri, melyen az énekesnő világsztár zenészekkel való találkozásairól is mesél, korábban nem látott családi fotókkal és videófelvételekkel illusztrálva a történeteket.
Radics Gigi elmélyültebb művészi korszakát éli, nemcsak énekesnőként, hanem dalszerzőként is. Találkozásai az amerikai kortárs zenét meghatározó művészekkel – például Quincy Jones, Stevie Wonder, Dionne Warwick, Brandy – meghatározó élmények voltak karrierje során. A többszörös Grammy-díjas Quincy Jones nemcsak a Montreux-i Jazz Fesztiválra, de születésnapi ünnepségére is meghívta, ahol Gigi varázslatos hangja mindenkit lenyűgözött. Jennifer Hudson vagy Aretha Franklin örökzöldjei mellett megszólalnak majd Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalai, valamint Gigi egyik saját szerzeménye is.
A koncerten ezúttal is felcsendül az Aria Hotel saját Bogányi dizájner hangversenyzongorája, amely a Music Garden aulát ékesíti. Különleges meglepetésben is része lesz a koncertre látogató közönségnek, hiszen egyenesen Észak-Finnországból, a Lappföldről érkezik Joulupukki, az igazi finn Mikulás, hogy örömet szerezzen azoknak, akik hisznek benne. A koncert során Joulupukki és Radics Gigi ünnepélyes keretek között, közösen kapcsolja fel az Aria Hotel karácsonyi fényeit, jelezve az adventi időszak kezdetét.
Jegytípusok:
Koncertjegy, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt.
Koncertjegy vacsorával, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt érkezéskor, valamint a menüt és a szervízdíjat. Az italokat az ár nem tartalmazza, azokat itallapról à la carte lehet rendelni.
Azoknak a vendégeknek, akik szeretnének a koncert előtt a helyszínen vacsorázni, az alábbi menüt kínálja a Café Liszt (a menü felszolgálása 18:00 órától kezdődik)
Előétel:
Spenótos kecskesajtkrokett, bodzás chilis méz, sültfokhagymás aioli, pirított pisztácia (v)
vagy
Bélszíntatár, habanero majonéz, gomba escabeche, ropogós salottahagyma, fenyőmag, grillezett kovászos kenyér
Főétel:
Grillezett kacsamell, polentakrém, sült cékla, marinált aszalt szilva, savanyított lilahagyma
vagy
Pirított gnocchi, csicsókakrém, erdei gombák, gesztenye, pecorino romano, gomba velouté (v)
Desszert:
Kakaós choux, kávés namelaka, mogyorós tejcsokoládé ganache, banán
vagy
Jázminteás panna cotta, vérnarancs cremeaux, citrusos kesudiómorzsa, grapefruit
Szólj hozzá!