Budapest 2018. márc. 30. (19:00)

Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud


Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud

Itt a végtelenül kellemetlen pillanat, hogy megmutasd rejtett tehetségedet, és kiállj a színpadra a csodás nyereményekért. Ez egy Ricsárdgír zenekar Ki Mit Tud, lehet az is elég, hogy a top10-be kerülj, és fellépj, ha tudsz török ülésben ülni. Küldjetek videót a különleges képességetekről a ricsardgirzenekar@gmail.com -ra a és egy borzalmas zsűri kiválasztja azt a 10 zsenit, aki a Kuplungban bemutathatja miért hívják csodagyereknek. FIGYELEM! Jelentkezés 18 év felett, és maximum ketten lehettek egyszerre a színpadon. Bűvészek, bohócok előnyben.

Ki Mit Tud nyeremények
III. Helyezett: EGY OLCSÓ CIPŐT VIHET HAZA
II. Helyezett: Elviszünk moziba egy NAGYON ROSSZ FILMRE
I.. Helyezett: EGY NYÁRI NAP A RICSÁRDGÍRREL: Elviszünk Téged, plusz egy főt az állatkertbe, fagyit veszünk neked, megetetjük a kacsákat, aztán felmegyünk Lacihoz, ahol egy csodálatos görög est vár rád a RicsardGirls társaságában. Végül csapunk egy kocsmatúrát, DE AZT MÁR TE FIZETED.

Öltözz be valami Ricsárdgíres dolognak, hogy a bejáratnál Tied legyen egy aláírt, névre szóló, sorszámozott oklevél, amivel nyerhetsz: 3 embert kisorsolunk a színpadon, aki részt vehet plusz egy fővel egy Ricsárdgír filmworkshopon a nyáron, aminek keretein belül egy új Ricsárdgír klipet forgatunk le. Vagy egy Ricsárdgír kisfilmet. Majd kitaláljuk, a klip az jobban hangzik. Komolyan bárminek öltözhetsz, Palvinbarbinak, Ördögnórának, Kádnak, Koalának, Repülőgépnek, Lacinak, Andrisnak, Balinak, Mártondaninak, bárminek. Váoo. Egy zsűritag pedig kiválasztja a legjobb jelmezt, aki eljöhet velünk a Fishingre fesztiválozni.

+ mörcsök, kazetták, kitűzők, újságok, stb

20:00 Koala Ki Mit Tud
21:00 Egy esküvői zenész mulatós slágerei és eredményhirdetés
22:00 RICSÁRDGÍR MEGAKONCERT
00:00 TheRicsardGirls Bad Dj Party

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi...

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jövőre európai turnéra indul új albumával a Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators

Érkezik Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators legújabb lemeze. A „Living The Dream” a formáció harmadik albuma szeptember 21-én jelenik meg.

Tíz felejthetetlen nap Tokaj-Hegyalján – ez a Zempléni Fesztivál!

Újra gazdag és színes programkínálattal várja látogatóit Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye, az idén 27 éves Zempléni Fesztivál. A 60 programból álló rendezvénysorozat augusztus 10-19. között komolyzenei koncertekkel, táncelőadásokkal, jazz koncertekkel, kirándulásokkal, kiállításokkal, családi és...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek