Korál
Budapest 2018. márc. 30. (19:00)
Jegyvásárlás

Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud


Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud

Itt a végtelenül kellemetlen pillanat, hogy megmutasd rejtett tehetségedet, és kiállj a színpadra a csodás nyereményekért. Ez egy Ricsárdgír zenekar Ki Mit Tud, lehet az is elég, hogy a top10-be kerülj, és fellépj, ha tudsz török ülésben ülni. Küldjetek videót a különleges képességetekről a ricsardgirzenekar@gmail.com -ra a és egy borzalmas zsűri kiválasztja azt a 10 zsenit, aki a Kuplungban bemutathatja miért hívják csodagyereknek. FIGYELEM! Jelentkezés 18 év felett, és maximum ketten lehettek egyszerre a színpadon. Bűvészek, bohócok előnyben.

Ki Mit Tud nyeremények
III. Helyezett: EGY OLCSÓ CIPŐT VIHET HAZA
II. Helyezett: Elviszünk moziba egy NAGYON ROSSZ FILMRE
I.. Helyezett: EGY NYÁRI NAP A RICSÁRDGÍRREL: Elviszünk Téged, plusz egy főt az állatkertbe, fagyit veszünk neked, megetetjük a kacsákat, aztán felmegyünk Lacihoz, ahol egy csodálatos görög est vár rád a RicsardGirls társaságában. Végül csapunk egy kocsmatúrát, DE AZT MÁR TE FIZETED.

Öltözz be valami Ricsárdgíres dolognak, hogy a bejáratnál Tied legyen egy aláírt, névre szóló, sorszámozott oklevél, amivel nyerhetsz: 3 embert kisorsolunk a színpadon, aki részt vehet plusz egy fővel egy Ricsárdgír filmworkshopon a nyáron, aminek keretein belül egy új Ricsárdgír klipet forgatunk le. Vagy egy Ricsárdgír kisfilmet. Majd kitaláljuk, a klip az jobban hangzik. Komolyan bárminek öltözhetsz, Palvinbarbinak, Ördögnórának, Kádnak, Koalának, Repülőgépnek, Lacinak, Andrisnak, Balinak, Mártondaninak, bárminek. Váoo. Egy zsűritag pedig kiválasztja a legjobb jelmezt, aki eljöhet velünk a Fishingre fesztiválozni.

+ mörcsök, kazetták, kitűzők, újságok, stb

20:00 Koala Ki Mit Tud
21:00 Egy esküvői zenész mulatós slágerei és eredményhirdetés
22:00 RICSÁRDGÍR MEGAKONCERT
00:00 TheRicsardGirls Bad Dj Party

Jegyárak és információk

1 000 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Újabb plágiumper a láthatáron: egy kínai sztár lenyúlta a Neoton slágerét

Újabb plágiumper a láthatáron: egy kínai sztár...

Nemzetközi plágiumperre készül Végvári Ádám, miután egy kínai popsztár "kölcsönvette" a Neoton Karnevál című dalát – adta hírül a Bors.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Deák Bill Gyula és a Kőbánya-blues ethno funk stílusban???

A hazai blues szcéna egyik legnagyobb ikonja, Deák Bill Gyula a Kerekes Band vendégeként lép fel az A38-on március 24-én, így a kőbánya blues ethno funk kísérettel debütál a Hajón.

A legnagyob sztárok éneklik Elton John dalait!

Április 6-án kerül a boltokba Sir Elton John "Revamp" című albuma, ahol az utolsó turnéját bejelentő legenda slágereit a legnagyobb pop/rock sztárok dolgozták fel saját stílusukban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek