Budapest 2018. márc. 30. (19:00)

Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud


Ricsárdgír Farsang és Koala Kimittud

Itt a végtelenül kellemetlen pillanat, hogy megmutasd rejtett tehetségedet, és kiállj a színpadra a csodás nyereményekért. Ez egy Ricsárdgír zenekar Ki Mit Tud, lehet az is elég, hogy a top10-be kerülj, és fellépj, ha tudsz török ülésben ülni. Küldjetek videót a különleges képességetekről a ricsardgirzenekar@gmail.com -ra a és egy borzalmas zsűri kiválasztja azt a 10 zsenit, aki a Kuplungban bemutathatja miért hívják csodagyereknek. FIGYELEM! Jelentkezés 18 év felett, és maximum ketten lehettek egyszerre a színpadon. Bűvészek, bohócok előnyben.

Ki Mit Tud nyeremények
III. Helyezett: EGY OLCSÓ CIPŐT VIHET HAZA
II. Helyezett: Elviszünk moziba egy NAGYON ROSSZ FILMRE
I.. Helyezett: EGY NYÁRI NAP A RICSÁRDGÍRREL: Elviszünk Téged, plusz egy főt az állatkertbe, fagyit veszünk neked, megetetjük a kacsákat, aztán felmegyünk Lacihoz, ahol egy csodálatos görög est vár rád a RicsardGirls társaságában. Végül csapunk egy kocsmatúrát, DE AZT MÁR TE FIZETED.

Öltözz be valami Ricsárdgíres dolognak, hogy a bejáratnál Tied legyen egy aláírt, névre szóló, sorszámozott oklevél, amivel nyerhetsz: 3 embert kisorsolunk a színpadon, aki részt vehet plusz egy fővel egy Ricsárdgír filmworkshopon a nyáron, aminek keretein belül egy új Ricsárdgír klipet forgatunk le. Vagy egy Ricsárdgír kisfilmet. Majd kitaláljuk, a klip az jobban hangzik. Komolyan bárminek öltözhetsz, Palvinbarbinak, Ördögnórának, Kádnak, Koalának, Repülőgépnek, Lacinak, Andrisnak, Balinak, Mártondaninak, bárminek. Váoo. Egy zsűritag pedig kiválasztja a legjobb jelmezt, aki eljöhet velünk a Fishingre fesztiválozni.

+ mörcsök, kazetták, kitűzők, újságok, stb

20:00 Koala Ki Mit Tud
21:00 Egy esküvői zenész mulatós slágerei és eredményhirdetés
22:00 RICSÁRDGÍR MEGAKONCERT
00:00 TheRicsardGirls Bad Dj Party

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Borfesztivál Budapest Bárral Óbudán

Borfesztivál Budapest Bárral Óbudán

Szeptember 21-23-a között hatodik alkalommal tódulnak a borisszák a Fő térre, ahol a fókuszban a 29 kiállító pincészet lesz ugyan, de mire...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tarantino elszabadul

Django elszabadul, Kill Bill, Ponyvaregény, Kutyaszorítóban – ez a lista nem egy életművet bemutató filmfesztivál programja, hanem a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében megrendezésre kerülő A mozi hangjai koncertjéé. Noha elhangoznak majd más híres filmnek dalok, az est gerincét a Tarantino-filmek alkotják.

Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

November 27-e ünnepnap lesz a metalcore kedvelőinek, ugyanis ismét hazánkba látogat az August Burns Red. A srácok az Akvárium Klub Nagyszínpadáról pörgetik majd a bulit.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek