Bodrogkeresztúr 2020. aug. 15. (19:00)

Rodek Balázs Trió


Rodek Balázs Trió

Hász Eszter – Bögöthy Ádám – Rodek Balázs Trió

Hász Eszter – ének
Rodek Balázs – gitár
Bögöthy Ádám – nagybőgő

 

 

Hász Eszter és Rodek Balázs duója Estage Duó néven 2017 nyarán alakult, repertoárjukat saját szerzemények, ismert jazz standerdek és pop dalok alkotják, igényes hangzásvilággal. Ezen az estén a kíváló fiatal nagybőgős, Bögöthy Ádám csatlakozik hozzájuk.

Hász Eszter a Kodolányi János Egyetemen végzett jazz-ének szakon, 2019-ben elnyerte a Magyar Jazz Szövetség által megrendezett “Év fiatal jazz-zenésze” verseny szakmai díját.

Rodek Balázs a Kodolányi János Egyetemen végzett jazz-gitár szakon, részt vett a világhírű jazzgitáros, Jonathan Kreisberg mesterkurzusain, 2020 februárjában a MÜPA Jazzshowcase-en saját triójával különdíjat nyert.

Bögöthy Ádám nagybőgőn többek között a Modern Art Orchestra, a Czirják Csaba Trió, a Karosi Júlia Quartet, az Oláh Szabolcs Quintet és a Varga Bendegúz Quintet tagja.

 

 

A koncert előtt 16:30-tól 18:30-ig

A Tokaj Reneszánsz Egyesület 2019-es évjáratbemutatót tart,
sétáló kóstoló keretében

Ennek leírását és részvételi feltételeit ITT találja.

Ha csak erre a koncertre vásárol jegyet, nem vehet részt a 16:30-kor kezdődő kóstolón!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy tucat gondolat Csernus dokitól a koronadepi ellen – zenészeknek és nemzenészeknek egyaránt

Egy tucat gondolat Csernus dokitól a koronadepi ellen...

A Papageno.hu idézte Jonas Kaufmann, aki azt mondta, hogy nagyon sok kollégája van bajban, és tud olyan esetekről is, ahol az érintettek az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Totál kivagy már bulik nélkül?

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

A Nine Inch Nails párosa két filmmel is indul az Oscarért

Bemutatjuk a Variety sorrendje szerinti 10 legesélyesebb filmzenét. A zeneszerzők között két filmmel is szerepel a Nine Inch Nails-ből is ismert páros, Trent Reznor és Atticus Ross. 2021. nagy kérdése, hogy az eddig nyolcszor jelölt James Newton Howard végre győzelmet tud-e majd aratni. A filmek sztorijából csak a zenei témákat emeltük ki.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek