Budapest 2018. May. 02. (20:00)

Roger Waters


Roger Waters

A klasszikus Pink Floyd dalok mellett pár új dal, és a szóló karrier sikerei a 2018-as európai turné műsorán!

Roger Waters 2018-ban visszatér Európába vadonatúj, Us + Them turnéjával, melynek programja a klasszikus Pink Floyd dalok mellet néhány új nótát, valamint szólókarrierje legnagyobb sikereit tartalmazza majd.

Az Us + Them a művész elképesztő pályafutásából szemezget, amely egyaránt tartalmazza a legnagyobb Pink Floyd albumok dalait (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of The Moon) csakúgy, mint új lemeze, az Is This the Life We Really Want? szerzeményeit.

A turné nem véletlenül az 1974-es dal, az Us And Them után kapta a nevét, amely a Pink Floyd egyik legsikeresebb albumán, a The Dark Side of the Moon-on jelent meg.

"Egy teljesen új show-val indulunk útnak," - fogalmazott Roger Waters. "Karrierem különböző időszakainak keveréke lesz, a Pink Floyd évektől egészen az új albumig. Megközelítőleg 80% lesz a régi, és 20% az új, de az egészet összekapcsolja egy általános téma. Nagyon jó kis show lesz, megígérem. És a leglátványosabb, amit valaha csináltam."

Roger Waters legendás lenyűgöző élő koncertjeiről, amelyek a rajongóknak óriási élményt jelentenek a magas színvonalú, csúcstechnológiájú audiovizuális produkcióval és lélegzetelállító quad hangzással. Az ígéret szerint az új turné sem lesz kivétel; több hónapos aprólékos tervezés után elkészült a show, amely a közönséget egy különleges zenei utazásra viszi minden este.

Roger Waters - Us + Them a művész első európai turnéja az óriási sikerű, 2010-ben indult The Wall Live koncertkörút óta, amelyet több mint 4 millió rajongó látott a 219 előadás egyikén, és azóta is a legsikeresebb szólóművész turné a zenetörténetben.

A budapesti koncertre jegyek szeptember 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók a 2018. május 2-án megrendezésre kerülő fellépésre.

Gold csomag tartalma (a csomag ára 73.900 Ft)

  • egy prémium jegy a legjobb ülőhelyek egyikére, a 102-es szektor első 10 sorában
  • külön bejáraton történő bejutás az Arénába
  • limitált kiadású, Roger Waters tervezte, kézzel számozott exkluzív turné nyomat
  • exkluzív, kizárólag a Gold csomag vásárlóinak tervezett időkapszula
  • Roger Waters szuvenír, laminált turnépassz

Bronze csomag tartalma (a csomag ára 62.900 Ft):

  • egy prémium jegy a legjobb ülőhelyek egyikére, a 102-es szektorban
  • külön bejáraton történő bejutás az Arénába
  • limitált kiadású, Roger Waters tervezte, kézzel számozott exkluzív turné nyomat
  • exkluzív Roger Waters ajándéktárgy
  • Roger Waters szuvenír, laminált turnépassz
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek