Budapest 2020. Aug. 30. (20:00)

Roma Soul koncert


Roma Soul koncert

Roma Soul

koncert

2020. augusztus 30. (vasárnap) 20:00

Ezúttal sem csalódik, aki igazi örömzenélést vár a Roma Soul-tól augusztus végén. A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult zenekar ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. Dalaik mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek, autentikus cigány zenét játszanak, modern, trendi grúvokkal, effektekkel ötvözve.

A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik pezsgő hangulatához további ízeket ad. Hátuk mögött több teltházas koncerttel a szakmabeliek biztatására és saját elhatározásból nemzetközi kapcsolatokat keresnek. Hitvallásuk szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. Ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel bújtatnak modern köntösbe autentikus cigány dalokat, mindenki örömére. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, amit a zenekar felállása is tükröz, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

A zenekar tagjai:
Oláh Gergő – ének
Farkas István – ének, gitár
Balogh László – gitár, vokál
Molnár Tibor – beatbox, rap
Havas Lajos – zongora
Kovács Máté – percussion
Farkas Izsák – hegedű

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek