Budapest 2019. máj. 10. (19:00)

RÓMEÓ VÉRZIK - nagykoncert a Dürerben!


RÓMEÓ VÉRZIK - nagykoncert a Dürerben!

A somorjai zenekar története egészen 1995 nyaráig nyúlik vissza, amikor is két testvér – Kova és Koppány – elkezdett dalokat írni, és azokat az év végén Rómeó Vérzik néven mutatták be… Azóta ezekből a trackekből lassan 25 év, 8 lemez és sok száz fergeteges buli lett.. Van tehát mit ünnepelni, így a Rómeó Vérzik idei egyetlen önálló budapesti nagykoncertje méltó helyet kap az ikonikusnak számító élőzenei szcéna, a Dürer Kert nagyszínpadán.

Május 10-én három vendég, az örökzöld AC/DC dalokat új életre keltő AB/CD, a 30 év után ismét összeállt Xenon és a Frank’n Rollaz zenekar társaságában teszi felejthetetlenné az estét a közkedvelt felvidéki kvartett. A bulin ráadásul az igazi nagy, közösen éneklős Rómeó-slágerek – mint Az ördög, az isten, az élet és a halál vagy éppen a Kalózhajó – mellett a csapat bepillantást enged néhány egészen friss nótába is a most készülő lemezükről, amely talán – a 2017-es Újratervezés című korong dalaihoz hasonlóan – egyszer majd a MAHASZ lista dobogós helyén díszeleg.


Facebook-oldal
Facebook-esemény

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

Elsőre nagynak tűnik ez az összeg, de ha hozzátesszük, hogy 7853 magyar dalszerző osztozik rajta, a 250 ezres átlag (Ft) már nem akkora vagyon, s ha...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A formátumot gyártó WMN Produkció Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása szerint nem bánta meg. Sőt...

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek