Budapest 2019. máj. 10. (19:00)

RÓMEÓ VÉRZIK - nagykoncert a Dürerben!


RÓMEÓ VÉRZIK - nagykoncert a Dürerben!

A somorjai zenekar története egészen 1995 nyaráig nyúlik vissza, amikor is két testvér – Kova és Koppány – elkezdett dalokat írni, és azokat az év végén Rómeó Vérzik néven mutatták be… Azóta ezekből a trackekből lassan 25 év, 8 lemez és sok száz fergeteges buli lett.. Van tehát mit ünnepelni, így a Rómeó Vérzik idei egyetlen önálló budapesti nagykoncertje méltó helyet kap az ikonikusnak számító élőzenei szcéna, a Dürer Kert nagyszínpadán.

Május 10-én három vendég, az örökzöld AC/DC dalokat új életre keltő AB/CD, a 30 év után ismét összeállt Xenon és a Frank’n Rollaz zenekar társaságában teszi felejthetetlenné az estét a közkedvelt felvidéki kvartett. A bulin ráadásul az igazi nagy, közösen éneklős Rómeó-slágerek – mint Az ördög, az isten, az élet és a halál vagy éppen a Kalózhajó – mellett a csapat bepillantást enged néhány egészen friss nótába is a most készülő lemezükről, amely talán – a 2017-es Újratervezés című korong dalaihoz hasonlóan – egyszer majd a MAHASZ lista dobogós helyén díszeleg.


Facebook-oldal
Facebook-esemény

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Idén újra együtt, egyazon helyen, egyazon időben indul a Strand és a B.my.Lake fesztivál Zamárdiban, közvetlen a Balaton partján. A holnapi kezdés...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi lesz a Szigeten hagyott cuccokkal?

Aki járt már a Szigeten a kiköltözés idején, az tudja, hogy a külföldi fesztiválozók nemcsak fél pár papucsot, hanem komplett sátrakat is maguk után hagynak – tokkal, vonóval.

Woodstockban két napon át esett az eső – a Track emlékbuliján nem fog!

Kereken fél évszázada, körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenek és istennők muzsikáltak a színpadon, mint Jimi Hendrix,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek