Budapest 2018. Feb. 23. (20:00)

Rúzsa Magdi koncert - Aréna


Rúzsa Magdi koncert - Aréna

 

A ha­tal­mas ér­dek­lő­désre való te­kin­tet­tel a mai nap­pal el­in­dí­totta Rúzsa Magdi rá­adás kon­cert­jé­nek jegy­ér­té­ke­sí­té­sét. A rá­adás kon­certre feb­ruár 23-án kerül sor az Arénában. A koncerten ülőhelyek lesznek elérhetőek, így ismét lehetőség nyílik a legjobb helyekre szóló jegyek megvásárlására!


Gyermekként a szalmabálák tetején a csillagokat  nézve, azon gondolkodtam milyen lenne megérinteni őket, aztán tavaly az Arénában amikor a Tejútat énekeltem és hirtelen egyszerre kezdett el világítani a közönség kezében a telefonokkal, arra gondoltam ha csak 3 percre is, de sikerült. Szeretném újra látni a Tejutat, amit megálmodtam magamnak. Így hát nekivágunk a nagy útnak megint.

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 
2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 
2011. november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több. mint 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható. 
2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április  és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét. 
2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt előadásukat. 
2016. február 26-27-én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában. 
2016-ban az év női előadója Petőfi Zenei Díj, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díj, 
2017-ben Fonogram díj elismerésben részesült.

Rúzsa Magdi 1985-ben született a vajdasági Verbászon. Artisjus-díjjal jutalmazott magyar énekesnő. A TV2 Megasztár tehetségkutató műsorának győztese, itt vált ismerté. 2006-ban jelent meg Ördögi angyal című első stúdiólemeze. 2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Aprócska blues című dalával, mellyel kilencedik helyezést ért el. 2008-ban jelent meg második önálló albuma Iránytű címmel, amely aranylemez minősítést ért el. 2012-ben pedig megjelent 3. stúdiólemeze is Tizenegy címmel, amely 2013. márciusára elérte a Platinalemez minősítést.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek