Badacsonytomaj 2020. May. 02. (21:00)

SAIID


SAIID

Saiid (Süveg Márk) aktív slammer, az első rendezvény óta része a hazai slam poetry életnek, kétszeres országos bajnok, európai bajnokságon 5. helyezést ért el 2012-ben. 2019 eleje óta szólókarrierjét építi, már megjelent első szóló lemeze is, a R.E.P. mixtape.

Saiid, azaz az 1980-as születésű Süveg Márk aligha szorul különösebb bemutatásra, hiszen a kilencvenes évek második fele óta a magyar hiphopszíntéren működik és annak egyik meghatározó figurája.
DJ-ként kezdte, a hazai hiphopban a legjobbak és legnépszerűbbek közé tartozó Akkezdet Phiai MC-jeként és producereként lett ismert rapper, 2006, a magyar slam poetry megszületése óta pedig emblematikus slammer. Ott volt az indulásnál, majd miután itthon kétszeres országos bajnok lett, 2012-ben az európai slammerbajnokság ötödik helyezettjeként az európai élmezőnybe is bekerült. 2018-ban már házigazdája volt az Európa-bajnokságnak, ahogyan állandó házigazdája a Slam Poetry Budapest klubnak, és a hazain kívül a határon túli slammer-világ motorja is.

Nemcsak gyakran tart alternatív irodalomórákat, de már érettségi tétel is volt munkássága, ilyen módon is nagy hatást gyakorol az őt követő generációkra. 

 

Jegyár: 2.500 Ft
Online elővételi kedvezménnyel: 2.000 Ft
Az online elővételi kedvezmény május 1. éjfélig vehető igénybe a kultkikoto.jegy.hu oldalon!

Támogatói jegyvásárlási lehetőség online:
Támogatói jegy vásárlásával közvetlenül is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a minőségi kultúra minél több helyre eljusson.
Köszönjük, ha az emelt áras támogatói jegy vásárlásával Ön is segíti a négy évszakon át működő Kultkikötő csapatát.
A támogatói jegy ára: 4.500 Ft

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek