Budapest 2019. júl. 22. (19:00)
Jegyvásárlás

Shilpa Ray // The Devil's Trade // VII. Óbudai Blues Fesztivál


Shilpa Ray // The Devil's Trade // VII. Óbudai Blues Fesztivál

19:00 The Devil's Trade
​20:30 Shilpa Ray

A Brooklynból érkező énekesnő és dalszerző, SHILPA RAY (USA) olyan világsztárokkal zenélt együtt, mint NICK CAVE vagy PATTI SMITH. Hangját és zenei világát egyaránt hasonlították már Screamin' Jay Hawkinséhoz és Ella Fitzgeraldéhoz is, vagyis nagyon különböző energiákat szintetizáló alkotóról van szó. Egy indián harmónium kíséretére épülő, elemi erejű zenéjében a blues gyökereit olykor a punk radikalitása felé nyitja meg, így a fesztivál történetében a ’blues and roots’ műfajok utóbbi vonulatát újabb távlatokban képviseli majd.

https://www.shilparay.net/

*****

Makó Dávid vonzódása az amerikai, gitáralapú folkzenéhez már korábbi zenekaraiban is nyilvánvaló volt, ám letisztult formában a THE DEVIL’S TRADE színre lépésével vált uralkodóvá: a Those Miles We Walked Alone című első albumán minimalista hangszerelésű, zömmel akusztikus gitárra épülő dalokat találunk, amelyeket hallgatva ugyan adja magát a párhuzam például David Eugene Edwardsszal, mégis egy egyészen egyedi zenei világ nyílik meg előttünk. Legutóbbi What Happened To The Little Blind Crow című lemezén is az Appalache környéki folk, a blues, a magyar népzenei elemek, a metal és punk színtér öntörvényűségével keveredik.

https://www.facebook.com/TheDevilsTrade/

Jegyárak és információk

Elővételben : 1 500 Ft
Helyszínen : 2 000 Ft
Fesztjegy : 15 000 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

A Google felfüggesztette a Viagogo hirdetéseit miután üzérkedéssel vádolták meg őket – írta meg többek között az Index is.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.

Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Július 19-én, pénteken kultikus helyszínen, az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén létrejött Budai Szabadtéri Színházban koncertezik Charlie és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek