Budapest 2019. szept. 15. (18:00)

Szenes Iván Emlékkoncert 2019


Szenes Iván Emlékkoncert 2019

Szeptemberben ismét Szenes slágerektől lesz hangos Budapest! Szenes Andrea jóvoltából az idén már 9. alkalommal élvezhetjük hazánk legismertebb és legelismertebb, ikonikus dalköltőjének ingyenes emlékkoncertjét. A nagyszabású show-ra 2019. szeptember 15-én 18:30-tól, az alkotóról elnevezett józsefvárosi Szenes Iván téren kerül sor. 20 Szenes sztár, 50 dal, számos díjazott és díjátadó, fantasztikus hangulat, egyedülálló élmény, valamint emlékezetes pillanatok várják a Szenes slágerek szerelmeseit Budapest kiemelt rendezvényén.

Fellépők: Bodrogi Gyula, Korda György, Balázs Klári, Opitz Barbi, Apostol együttes, Zalatnay Cini, Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona, Nyári Károly, Nyári Alíz és Edit, Aradszky Marci és Okivia, Koós Réka, Mészáros János Elek, Postás Józsi, Balázs Péter, Bodrogi Enikő, Voit Ági, Fővárosi Nagycirkusz zenekara és művészei

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.

Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál – forró csokival, Lennon-sapkákkal, koncertekkel

Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják: első nap az Analog Music Hall-ban, a második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek