Budapest 2019. nov. 15. (16:00)

SZÜLI NA PUNK - Bis 120 Auróra!


SZÜLI NA PUNK - Bis 120 Auróra!

● ÖT ● ❺ ● 5 ● ÖT ● 5 ● ⑤ ● ÖT ● ÖT ● 5 ●
Éljünk ①②⓪ évig!
Étess minket addig!
Bis 120 Auróra!

Részletes program hamarosan...

□□□□□ NAPKÖZBEN □□□□□

ᐅ Nyitott emelet - idegenvezetéssel & sörrel ᐊ

ᐅ Mesék az Auróra történetéből ᐊ

ᐅ Garázsvásár ᐊ

Food Not Bombs Budapest vegán büféje ᐊ

■■■■■ ESTE ■■■■■

► Duckshell ◄

► Siketfajd ◄

► Giliszta ◄

► Gressai BROS (Verőköltő) ◄

► VAHÚR csodát lát ◄


▐▀ VAHÚR csodÁt lát ▄▌

A VAHÚR csodát lát a magyar zenei élet utolsó mentsvára. Infantilis, néha kicsit kínos és egészségesen dekadens. A VAHÚR csodát lát nem pózol férfi dívaként, pedig adottságaik messzemenőek. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. A VAHÚR csodát lát terápiás zenekar: testi-lelki egyensúly, ha akarod, ha nem. De inkább akarod. Mindezért szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül. EZ NEM VICC!
A zenekar új kislemezét itt hallgathatod orrvérzésig: https://www.youtube.com/watch?v=42ZNoYPVxOs&list=PLDi3VZt0fp7tP2B8t61P11OZd9RCtW6vF&index=1

▐▀ DUCKSHELL ▄▌

A Duckshell 2017 óta működő budapesti, világzenét játszó zenekar. Tömény tánczenéjükben magyar népzenei és dél-amerikai hatások is vannak. A bandában a székely és a cigány mellett van két brazil származású tag is, ezért a magyar és az angol mellett némelyik daluk portugálul íródott.
A rendszeres budapesti koncertek mellett vidéki klubokban és fesztiválokon is megfordultak már. A kezdetektől fogva turnéztak külföldön francia, német és spanyol közönség előtt is. Az első években, rengeteget zenéltek Európa utcáin, amitől még energikusabb lett a hét tagú banda.

A sok élő hangszernek és az extrém színpadi jelenlétnek köszönhetően mindig különleges, egyedi műsort visznek színpadra. Pörgős dalaik tánczene alapúak, így a közönség nem csak hallgatja, de végig is táncolja a koncertjeiket.

▐▀ Gressai BROS (Verőköltő) ▄▌

Ha nem ér rá a teljes zenekar, a Gressai fivérek aktivizálódnak, és rendhagyó kabaréval dáridóznak, a ritkán hallható kõkorszaki Verõköltõ dalok mellett sohasem hallott gyermekkori punk szerzeményekkel és egyéb bolondságokkal.

▐▀ Giliszta ▄▌

Agilis ska zenekar, 1934-ben kubikusokkal alapíttatta Wienhardt Dénes és felesége Weinhardtné Kováchovich Annamária Amál (leánykori neve Amálka). A háború után a Nagykörúton nyitottak pirogdát az országban elsőként. Szintén a nagykörúton 1958-ban a boogiewoogie klubban elnyelte őket egy féregjárat, meteurológusok szerint 2019.11.15-én a Kecskegida meteorraj kíséretében este 10 óra körül állnak Föld körüli pályára, hogy egy rövidke kecses röppenet után végül becsapjanak mindenkibet.

▐▀ SIKETFAJD ▄▌

A Siketfajd zenekar vagyunk, 2011 óta létezünk. Stílusunk: a széles körben elterjedt pszihedelikus-balkán-punk-funk, melyet megbolondítunk iszonyatosan abszurd és vicces performance-okkal.
Ez a koncert számunkra különösen fontos hisz az Auróra második otthonunknak számít. Boldog Születésnapot Ajróra!
Új lemezke: https://www.youtube.com/watch?v=FR_xbC7Kt3M&list=PLy1bCBwyMWODM5_zj42jZ70oLS1Nh9JQQ

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Zöld Sárga: a Qualitons egy teljes albumot szentelt a Kexnek

Zöld Sárga: a Qualitons egy teljes albumot szentelt a...

Új lemezzel és dupla telt házzal koronázza meg karrierjének eddigi legizgalmasabb évét a Qualitons.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Aerosmith-koncert: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Ma 11 órakor kezdődött a budapesti Aerosmith koncert belépőinek teljes körű értékesítése, és ahogyan már az elmúlt két nap elővásárlásaiból is sejteni lehetett, ma megindult az igazi roham, és az első óra után már vannak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető, illetve a kiemelt állójegyek többsége is elfogyott.

Felbukkant a neten egy egész zenei archívumra való bakelitlemez, cédé, aranylemezek

A Bors figyelt fel arra, hogy valaki egy Cipő (Bódi László) nevére kiállított aranylemezt árul a neten. A Bravissimo Best of Hungary 2 című, 1995-ben megjelent korongon szerepel a Kék és narancssárga című dal is, amelyet Cipő írt és adott elő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek