Neoton 1000
Budapest 2019. nov. 15. (16:00)

SZÜLI NA PUNK - Bis 120 Auróra!


SZÜLI NA PUNK - Bis 120 Auróra!

● ÖT ● ❺ ● 5 ● ÖT ● 5 ● ⑤ ● ÖT ● ÖT ● 5 ●
Éljünk ①②⓪ évig!
Étess minket addig!
Bis 120 Auróra!

Részletes program hamarosan...

□□□□□ NAPKÖZBEN □□□□□

ᐅ Nyitott emelet - idegenvezetéssel & sörrel ᐊ

ᐅ Mesék az Auróra történetéből ᐊ

ᐅ Garázsvásár ᐊ

Food Not Bombs Budapest vegán büféje ᐊ

■■■■■ ESTE ■■■■■

► Duckshell ◄

► Siketfajd ◄

► Giliszta ◄

► Gressai BROS (Verőköltő) ◄

► VAHÚR csodát lát ◄


▐▀ VAHÚR csodÁt lát ▄▌

A VAHÚR csodát lát a magyar zenei élet utolsó mentsvára. Infantilis, néha kicsit kínos és egészségesen dekadens. A VAHÚR csodát lát nem pózol férfi dívaként, pedig adottságaik messzemenőek. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. A VAHÚR csodát lát terápiás zenekar: testi-lelki egyensúly, ha akarod, ha nem. De inkább akarod. Mindezért szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül. EZ NEM VICC!
A zenekar új kislemezét itt hallgathatod orrvérzésig: https://www.youtube.com/watch?v=42ZNoYPVxOs&list=PLDi3VZt0fp7tP2B8t61P11OZd9RCtW6vF&index=1

▐▀ DUCKSHELL ▄▌

A Duckshell 2017 óta működő budapesti, világzenét játszó zenekar. Tömény tánczenéjükben magyar népzenei és dél-amerikai hatások is vannak. A bandában a székely és a cigány mellett van két brazil származású tag is, ezért a magyar és az angol mellett némelyik daluk portugálul íródott.
A rendszeres budapesti koncertek mellett vidéki klubokban és fesztiválokon is megfordultak már. A kezdetektől fogva turnéztak külföldön francia, német és spanyol közönség előtt is. Az első években, rengeteget zenéltek Európa utcáin, amitől még energikusabb lett a hét tagú banda.

A sok élő hangszernek és az extrém színpadi jelenlétnek köszönhetően mindig különleges, egyedi műsort visznek színpadra. Pörgős dalaik tánczene alapúak, így a közönség nem csak hallgatja, de végig is táncolja a koncertjeiket.

▐▀ Gressai BROS (Verőköltő) ▄▌

Ha nem ér rá a teljes zenekar, a Gressai fivérek aktivizálódnak, és rendhagyó kabaréval dáridóznak, a ritkán hallható kõkorszaki Verõköltõ dalok mellett sohasem hallott gyermekkori punk szerzeményekkel és egyéb bolondságokkal.

▐▀ Giliszta ▄▌

Agilis ska zenekar, 1934-ben kubikusokkal alapíttatta Wienhardt Dénes és felesége Weinhardtné Kováchovich Annamária Amál (leánykori neve Amálka). A háború után a Nagykörúton nyitottak pirogdát az országban elsőként. Szintén a nagykörúton 1958-ban a boogiewoogie klubban elnyelte őket egy féregjárat, meteurológusok szerint 2019.11.15-én a Kecskegida meteorraj kíséretében este 10 óra körül állnak Föld körüli pályára, hogy egy rövidke kecses röppenet után végül becsapjanak mindenkibet.

▐▀ SIKETFAJD ▄▌

A Siketfajd zenekar vagyunk, 2011 óta létezünk. Stílusunk: a széles körben elterjedt pszihedelikus-balkán-punk-funk, melyet megbolondítunk iszonyatosan abszurd és vicces performance-okkal.
Ez a koncert számunkra különösen fontos hisz az Auróra második otthonunknak számít. Boldog Születésnapot Ajróra!
Új lemezke: https://www.youtube.com/watch?v=FR_xbC7Kt3M&list=PLy1bCBwyMWODM5_zj42jZ70oLS1Nh9JQQ

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Volt már Azok a fiúk, Pál utcai fiúk, Szigeti Fiúk, Szomori fiúk – a nemes egyszerűséggel csak "Fiúk" névre hallgató zenekarnak megjelent a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz egy max. 3 perces számot, most 50.000-250.000 pénzt kaphatsz érte

Az KNK Könnyűzenei Kollégiuma most kitett 125 millió forintot az asztalra a könnyűzenészek helyzetének javítása érdekében – a nyílt pályázaton bárki indulhat magánszemélyként, bár a pályaművet csapatban kell elkészítenie. Szolidaritás, összefogás, alkotás!

A Kasabian kitette a frontember szűrét

Noha az első közlések szerint útjaik közös megegyezéssel váltak el, a Kasabian további kommunikációja szerint a 39 éves Tom Meighan-nek bántalmazási ügye miatt el KELLETT hagynia a zenekart.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek