Balatonfenyves 2014. Jul. 18. (20:00)

Tátrai Band 25 éves jubileumi koncert


Tátrai Band 25 éves jubileumi koncert

Június 27. és augusztus 23. között Balatonfenyves élete kissé megváltozik. Megváltozik, hiszen közel harminc estén át nagyszabású zenei és színházi produkciók érkeznek a tó partjára – ugyanakkor csak kissé változik meg, mert Fenyvesre továbbra is érvényes lesz a település szlogenje, hogy csendes és családias, kultúrára fogékony üdülőhely.

Rendhagyó fesztiválra kerül sor az 1989-ben a kettesfogathajtó világbajnokságra épült, felújított helyszínen. Nem néhány nap alatt darálják le rövidített műsoraikat a fellépők: minden este egyetlen, valóban színvonalas előadást élvezhet a közönség. Méghozzá többnyire olyat, ami csak erre a helyszínre szabtak, azaz máshol nem látható és hallható.

A nyár folyamán a magyar könnyűzene legjelesebb képviselői érkeznek Balatonfenyvesre, fellép Charlie, Demjén Ferenc, Zorán, Fenyő Miklós, Hobo, Lerch István és Révész Sándor, az együttesek között pedig a „nagy öregek” a Korál és a Bikini mellett, az ifjabb generáció is képviselteti magát: a Magna Cum Laude, az Anna and the Barbies és a Vad Fruttik előadásával.

Ami a színházi programokat illeti, szabad téren ritkán látható prózai produkciók elevenednek meg Fenyvesen, mások mellett Kulka János és Kern András főszereplésével. S talán nem is létezik olyan musical, illetve rockopera, amelynek dalai ne csendülnének fel a BALATONPARK estéin, a  Képzelt riporttól  egészen a Jézus Krisztus Szupersztárig.

Kellemes nyarat kívánnak a szervezők!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek