Tiszafüred 2019. Jul. 25. (14:00)

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2019./ TO'piknik Napijegy- csütörtök


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2019./ TO'piknik Napijegy- csütörtök

 Nagy sikert aratott a tavaly debütáló Családi TO’Piknik, melynek során kicsik és nagyok együtt tölthettek el egy felejthetetlen, változatos programokkal teli napot Tiszafüreden. A gyerekeket számos foglalkoztató játék, kézműves foglalkozás és különleges workshop várja, míg a nagyobbak a kulturális programok mellett a gasztronómiai szenvedélyüknek is hódolhatnak a főzőversenynek köszönhetően. 

Több színpadon, folyamatosan találkozhatnak változatos műfajú magas minőségű programokkal, melyek listája itt található:

13:00 Fesztiválmegnyitó, sajtótájékoztatóval egybekötött kerekasztal beszélgetés
téma: környezetvédelem

13:00 Gyerekhorgászverseny indítása

14:00 Tűzgyújtó ceremónia
Főzőverseny témája: „Puccini kedvenc étele tiszai módon” - Halas tészta
Zsűritagok: Pannon Gasztronómia Akadémia képviseletében Gianni Annoni, Pálszabó Mihály és Zoboki Zoltán a Magyarországi Escoffier Rend tagjai és Szörényi Örs zenész.

14:15-15:15 Fekete László Zeneiskola Csengettyű Együttese, Tisza-tavi Legénytársulat, Tiszafüredi Mazsorettek, Tiszafüredi ifjúsági Fúvószenekar

15.30-16:20 Bohóc Színház – Pöttyös bőrönd titkai

15:30-16:00 Marik Laura – gitár, a Collective School of Music, New York hallgatója

16:30-17:00 Főzőverseny eredményhirdetése

17:00-17:30 Ökrös Attila hegedűművész és táncosai (+ kurzus)

17:00-18:00 Operajóga Vizin Viktória operaénekessel és Varga–Andrási Gábor hangművész, és Varga Réka jógaoktatóval

18:30-19:00 Goodguys zenekar - Zán András csellóművész együttese

19.00-21.00 … és Echo
Zombola Péter operája Gergye Krisztián táncművész és Vizin Viktória operaénekes előadásában
Asszonyszerelem, Asszonysors - Vizin Viktória felolvasó énekestje, zongorán közreműködik: Rákai András

21:00–22:30 Szabadtéri mozi a tóparton

Közben: Trilla Manó, Kackiás Verklis - Ring István, Monostori Ferenc - homokszobrász, Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesületének workshopja, Helyi termékek vására, kézműves foglalkozások, hangfürdő, Mauri masszázs, egészségszűrés, légvár, csillámtetoválás, 3D földfestés, ingyenes WIFI a fesztivál területén és még számos meglepetés …

A Fesztivál díszvendége: Debrecen városa

A rendezvényre napijegy váltható gyermek (3-18 éves), felnőtt és nyugdíjas (igazolvány felmutatásával) kategóriában, amelyek egész napra érvényesek nyitástól zárásig, és többszöri belépésre jogosítanak fel.

Műsor és szereplőváltoztatás joga fenntartva!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek