Budapest 2019. Feb. 15. (20:00)

Tessa Souter és a Káel Norbert Jazzical Trio (US/HU)


Tessa Souter és a Káel Norbert Jazzical Trio (US/HU)

 Káel Norbert, a nemzetközileg elismert crossover jazz zongoraművész a bostoni Berklee Schoolban tanult. Itt dolgozta ki a klasszikus zene és a jazz egyéni hangvételű fúziójának ötletét, majd megalapította a Jazzical Triót. A trióban kiváló zenésztársakra talált, akikkel a klasszikus zene és a jazz harmóniai és ritmikai elemeit vegyítik, kamarazeneszerű hangzást produkálva.

Felléptek már Dániában, Egyiptomban, Németországban, emellett a hazai koncerttermek és zenei fesztiválok állandó résztvevői.

Káel Nortbert és a Jazzical ezúttal az angol és trinidadi gyökerekkel rendelkező, de New Yorkban élő Tessa Souterrel ad közös koncertet. A letisztult énekstílusáról és rendkívüli hangterjedelméről ismert énekesnő és dalszerző a post-bop világának különlegesen érzékeny tolmácsa, amelyet crossover elemekkel, valamint nyugat-afrikai, dél-amerikai, karibi és andalúz dallamokkal vegyít.

Közreműködik:

Tessa Souter - ének
Káel Norbert - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek