Budapest 2018. Nov. 14. (19:30)

The Alan Parsons Project meet


The Alan Parsons Project meet

EYE IN THE SKY

The Musicians of The Alan Parsons Project meet The Voice of Mike Oldfield (Maggie Reilly)Tour 2018

 

ALAN PARSONS PROJECT

zenészei egyesülnek
MIKE OLDFIELD BAND
hangjával, azaz Maggie Reilly-vel

 

2018. november 14. és november 15. Este 8 óra

Budapest MoM Sport

 

Amikor legendák találkoznak, méltán várhatjuk, hogy varázslat történik. 

PILOT, az ALAN PARSONS PROJECT zenei magja és MAGGIE REILLY, MIKE OLDFIELD BAND hangja együtt fogják felnyitni a sikerszámokkal teli kincses ládájukat, amikor közösen lépnek fel 2018. november 14.-én, valamint, 15.-én Budapesten, felejthetetlen zenei élményt nyújtva a közönségnek. Olyan koncertet alkottak, mely generációkat vezet végig életük filmzenéin. Miután sokáig listavezetők voltak a „Magic“, „January“, „Just a Smile“ és „Call Me Round“ c. számokkal, a PILOT továbblépett, hogy a producerről elnevezett project oszlopos tagja legyen. Az ALAN PARSONS PROJECT (APP) részeként a PILOT rock banda játszott az összes albumon, a „Tales Of Mystery And Imagination“-től kezdve egészen a „Stereotomy“-ig. Listavezetők voltak olyan sikerszámokkal, mint az „Eye In The Sky“, „Don’t Answer Me“, „Lucifer“ és a „Let’s Talk About Me“ a német és amerikai listákon egyaránt.


Az utóbb említett DAVID PATON a PILOT vezető énekeseként szintén hozzájárult a sikerekhez olyan klasszikus számokban, mint a „What Comes Up Must Come Down”az 1. számú albumról, a „Pyramid “, „Children Of The Moon” és az „I’d Rather Be A Man” dalokkal az „Eve” című, szintén listavezető albumról, melyet ma már az APP katalógus alapjának tekintenek. Több mint 80 arany- és platinalemezzel az APP az egyik legsikeresebb együttes a zene történetében. DAVID PATON igazi fűszerként belekever néhány kedvenc klasszikus dalt abból az időből, amikor még a CAMEL-ben játszott, mely meghatározta a progresszív rockzene teljes korszakát.

MAGGIE REILLY 1980-ban csatlakozott a MIKE OLDFIELD BAND-hez. Kristálytiszta vokáljai a zenekar védjegyévé váltak. Az olyan klasszikus sikerszámokat, mint a „Moonlight Shadow“, „To France“ és a „Family Man“ egyszerűen lehetetlen elképzelni különleges hangja nélkül, amely a mai napig megérinti az emberek lelkét az egész világon. A MIKE OLDFIELD BAND összes olyan albuma listavezető volt, amikor MAGGIE REILLY is része volt a zenekarnak. „Five Miles Out “, „Crises “, „Discovery” és a régebbi „QE2“ dal is még mindig a rajongók kedvencei. Mostanában adták ki újra a különleges Deluxe verziót, mellyel ismét beléptek a zenei listákra több évtizeddel azután, hogy először adták ki az albumot. Miután otthagyta MIKE OLDFIELD-et, MAGGIE REILLY szóló karrierbe kezdett és egyre gyakrabban nyert díjakat. Elkészítette az ‘Echoes’ c. albumot 1991-ben, melyhez megírta a világhírű ‘Everytime we Touch’ című sikerszámot, a ‘Wait’ és ‘Tears in the Rain’ című európai sikerszámokkal együtt. 

Ezután következtek a “Midnight Sun”, “Elena”, “Starcrossed”, “Rowan” és a “Heaven Sent” című dalok, melyek MAGGIE REILLY-t végig a zenei listákon tartották.

Dalszerzői munkásságát többek között ASCAP és BPI díjakkal jutalmazták, valamint számos nemzet elismerését is megkapta.

 

Ez a két legenda most közösen lép színpadra, hogy egy szuper, felejthetetlen show-t hozzon el a rajongóknak. A két mennyei ’nagylemez-orientált rockzenei’ (AOR) csapat olyan koncerteket mutat be a világon mindenhol, mely izgalomba hozza egyaránt a kritikusokat és a közönséget is. 

 

November 14.-én és 15.-én élvezzük együtt a három évtized szuper zenéit, a sikerszámokkal teli produkció erőteljes lépés a jövő KLASSZIKUS ROCK- ja felé.

A zenekar tagjai: 

Maggie Reilly, ének 
David Paton, basszusgitár, ének 
Calais Brown, gitár 
Irving Duguid, billentyű 
Dave Stewart, dob

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek