Budapest 2019. aug. 06. (18:00)

The Carbonfools / dupla koncert egy napon / Kobuci Kert


The Carbonfools / dupla koncert egy napon / Kobuci Kert
Ez egy keddi koncert, de nyár van és te is megérdemelsz egy ilyen hétköznapot! Néhány órára ellazulhatsz, kiengedheted a gőzt. Különleges helyen varunk, amely biztos, hogy elvarázsol. Olyan programot raktunk össze neked, amit imádni fogsz!


Hatkor nyílnak a kapuk és fél nyolctól már el is kezdünk ráhangolni az estére, addig igyál néhány szörpöt vagy sört és egyél valami finomat. Fél kilenckor nekikezdünk egy megismételhetetlen műsornak, amit sosem fogsz elfelejteni, hiszen ritkán adódik alkalom, hogy már a hét elején ennyire jól érezhesd magad.  Sőt, azt is garantáljuk, hogy tízkor el is indulhatsz haza, ha sietős, de persze, ha azt mondod, hogy te már átadtad magad ennek az estének és a nyárnak, akkor maradj velünk, hiszen mi is lazítunk még ott néhány órát. Találkozunk augusztus 6-án! Üdvözlettel: The Carbonfools

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek