Budapest 2019. Dec. 03. (19:30)

The Royal Moscow Ballet - A hattyúk tava


The Royal Moscow Ballet - A hattyúk tava

A The Royal Moscow Ballet show bejelenti új fellépését!

A jegyek rohamos fogyására, és a nagy érdeklődésre való tekintettel, EXTRA ELŐADÁSSAL BŐVÜLT A Hattyúk tava!

December 3-án az esti előadás előtt, délután 15:00-kor IS megtekinthető lesz Csajkovszkij remekműve az Erkel Színház színpadán!

Lassan két évtizede már, hogy a The Royal Moscow Ballet társulat teltházas műsorokkal varázsolja el a nézőket világszerte. Megalakulásuk óta több mint 980 előadásuk volt, és ez most Budapesten HÁROM fellépéssel bővül az alábbi időpontokban:

  • 2019.12.02.    -   19:30
  • 2019.12.03.    -   15:00
  • 2019.12.03.    -   19:30

Jegyek már csak limitált számban kaphatóak!

 

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel újra bemutatásra kerül idén a klasszikus tánchagyományok legszebb gyöngyszeme, amely eddig csak egy zárt elit számára volt elérhető. Idén karácsony előtt újra ellátogat hazánkba A hattyúk tava balett előadása.

A Royal Moscow Balett a rendszerváltás óta több ezres eseménycsarnokok közönségével ismerteti meg az európai klasszika és romantika táncszínházának különleges látványvilágát világszerte. Idén az adventi időszak előtt a magyar közönség is átélheti ezt a mesebeli élményt Budapesten. Patinás értékek, örökzöld balett slágerek modern környezetben, az orosz balettiskola legkiemelkedőbb táncművészeinek előadásában.

A társulat mottója egyszerű: bemutatni a klasszikus táncszínház gyönyörű, nemes hagyományait a legszélesebb közönségrétegek és a fiatalok számára. A társulat az orosz tánciskolák legmagasabb igényű irányzataiból szűrte le azt az egységes, klasszikus stílust, amely saját előadásait fémjelzi, és a töretlen siker zálogát jelenti számukra a világ öt kontinensének többezres közönséggel telt színpadain – immár több mint két évtizede.

A társulatot Anatoly Emelianov alapította, első előadásukra 2002. augusztus 12-én került sor – a bemutatón a moszkvai értelmiség oszlopos tagjai is részt vettek. A tánccsoport tízedik évfordulójára már túl volt 20 modern és 15 klasszikus balettelőadás színpadra állításán, amelyeket Anatoly Emelianov koreografált. A társulat fennállása óta olyan különleges országokban turnézott már, mint például Tanzánia, Zambia és Kenya – a táncosok a Viktória-vízesés közvetlen közelében is színpadra álltak, a közönség óriási ovációval fogadta a Don Quijote előadást.
 A balett társulat évente legalább 50 előadást tart a klasszikus és kortárs repertoárból. Állandó szereplői az orosz, francia, svájci, lengyel, spanyol, olasz, osztrák, ír és német színpadoknak, de fellépnek Izraelben, a Kanári-szigeteken, Kínában, Koreában, Japánban, Máltán és Srí Lankán is.

A magyar közönség is átélheti ezt a mesebeli élményt Budapesten december 2.-án és 3.-án az Erkel Színház színpadán, melyre tavaly egy hét alatt fogyott el az összes jegy.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek