Kapolcs 2020. Aug. 29. (10:00)

Bondoró Utcaszínház Fesztivál


Bondoró Utcaszínház Fesztivál

ÚJ IDŐPONTBAN: 2020. augusztus 28-30.
A II. Bondoró Utcaszínház Fesztiválra a már korábban megvásárolt jegyek is érvényesek maradnak. A megvásárolt napijegyek bármelyik új időpontban felhasználhatóak. Amennyiben kérdése van, kérjük keressen minket a bondoro@bondoro.hu e-mail címen keresztül.

Köszönettel,
A Bondoró Csapata


Bondoró Utcaszínház Fesztivál

Színes, vidám kavalkád, egy varázslatos világ! Ez az utcaszínház! Különféle impulzusok, az utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok. Masír bandák, óriás bábok, gólyalábasok és artisták, pantomímesek, marionettek, vásári forgatag és zenei koncertek. A kapolcsi Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019-ben kelt életre a Viprodukció Fesztiváliroda szervezésében és már első alkalommal elvarázsolta vendégeit. A következő fesztiválon hat különböző programhelyszínen minden eddiginél változatosabb és nagyszabásúbb programokkal készülünk. Gyere és nézd meg a „Nem létező tárgyak kiállítását”, táncolj gólyalábon, kóstolj igazi ízeket és bulizz egy nagyot!

Jegykategóriák:
- 0-6 éves gyermekek számára ingyenes
- Diák / Nyugdíjas napijegy
   • Diák: 7 - 25 éves korig igazolvánnyal
   • Nyugdíjas: igazolvánnyal
- Felnőtt napijegy
- Családi jegy: 2 felnőtt, 2 gyermek esetén
- Három napos bérlet
- Csoportos jegy: 15 gyermek és 2 felnőtt

Helyszínen is lesz jegyárusítás, azonban ennek ára magasabb lesz:
- helyszíni felnőtt napijegy: 4500
- helyszíni diák / nyugdíjas napijegy: 2200
- helyszíni családi napijegy: 9900
- helyszíni 3 napos bérlet: 13500

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek