Budapest 2021. Dec. 01. (20:00)

ÚJ DÁTUM!!! - Simply Red | Budapest 2020


ÚJ DÁTUM!!! - Simply Red | Budapest 2020

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a november 23-ra tervezett Simply Red koncert a példa nélküli helyzetre való tekintettel későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új dátum 2021. december 1., a Budapest Arénában. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra.

Köszönjük türelmüket és megértésüket, továbbra is vigyázzanak magukra és családjukra.

 

A Blue Eyed Soul című új album november 8-án jelenik meg

Miután nyilvánosságra hozták Blue Eyed Soul című új stúdiólemezük november 8-i megjelenését, a Simply Red bejelentette várva várt, jövő évi, 33 állomásos európai arénaturnéját. Az egyik legsikeresebb angol koncertbandához méltóan, óriási show-val készülnek, amelynek keretében az új szerzemények mellett eljátszák tündöklő karrierjük összes nagy slágerét is; többek között a Stars, a Holding Back The Years, a Fairground, valamint a Money’s Too Tight To Mention felcsendülésére biztosan számíthat a közönség.

 

Ez a vadonatúj turné hosszú évek után végre Budapesten is látható lesz, 2020. november 23-án a Simply Red a Budapest Arénában ad koncertet!

 

A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődik. A hivatalos rajongói klub tagjainak elővásárlási lehetőség szeptember 17-án 10 órától, a regisztrált Live Nation tagok szeptember 19-én 10 órától élhetnek előzetes jegyvásárlási lehetőségükkel.

 

Az európai turné állomásaira különleges ajándéktárgyakat is tartalmazó hivatalos VIP csomagok vásárlására szintén lehetőség nyílik, kizárólag online, az eventtravel.com oldalon keresztül.

 

Mick Hucknall az 1985-ös, korai kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője, akit már 1986 óta Ian Kirkham szaxofonos egészít ki. A jelenlegi banda felállása 2003 óta változatlan, és az új turnén igazán kiteljesedhetnek majd. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” – mondta az énekes.

 

A Blue Eyed Soul albumot élőben rögzítették, csupán néhány utólagos felvétellel egészítve ki a British Grove Studiosban, Londonban. Mind a tíz dalt - köztük a szenzációs, új Thinking Of You kislemezt - Mick Hucknall írta, és Andy Wright-tal együtt producelte, akivel már hosszú ideje dolgoznak együtt. Zeneileg a klasszikus funk és soul vonal érvényesült: Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown és a Tower of Power stílusa köszön vissza. “Nagyon várom már, hogy élőben játszhassam ezeket a dalokat, mert úgy a legjobbak” – nyilatkozta Mick Hucknall a hamarosan megjelenő lemez kapcsán. “Jól akarok szórakozni”.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek